Baraj kapaklarının açılması faciayla sonuçlandı

Siirt’te pazar gününü fırsat bilerek Botan Vadisi’nde piknik yapmaya giden vatandaşlar baraj kapaklarının açılması sonucu sular altında kaldı.

Baraj kapaklarının açılması faciayla sonuçlandı
Siirt’te pazar gününü fırsat bilerek Botan Vadisi’nde piknik yapmaya giden vatandaşlar baraj kapaklarının açılması sonucu sular altında kaldı. İlk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

Siirt'te Botan Vadisi’nde piknik yapan vatandaşlar haber verilmeden kapakları açılan baraj sularının altında kaldı. Botan Vadisi’ndeki Botan Çayı üzerinde bulunan Alkumru Barajı'nın suları altında kalan çok sayıda aileyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Olayı ihbar alan arama kurtarma ekiplerinin sulara kapılan bazı vatandaşları kurtardığı belirtiliyor. Siirt Devlet Hastanesi'ne 2’si ağır 8 yaralı getirilirken çok sayıda yaralının da şehirdeki diğer sağlık birimlerinde tedavi altına alındığı belirtildi. Olayda ölen olup olmadığı konusunda şu ana kadar resmi makamlardan bir açıklama yapılmadı.

Haber: Cihan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.