Ateş Bayburt'a düştü: Polis Ömür Erbay şehit oldu!

Bayburtlu Özel Harekat Polisi Ömür Erbay Şırnak'ta şehit düştü.

Ateş Bayburt'a düştü: Polis Ömür Erbay şehit oldu!
Bayburt Postası - Bayburtlu Özel Harekat Polisi Ömür Erbay Şırnak'ta şehit düştü. Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan Bayburtlu özel harekat polisi Ömür Erbay şehit oldu.

Erzurum’dan özel görevle Cizre’ye giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 28 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Ömür Erbay'ın Bayburt Arpalı'daki baba ocağına acı haber verildi. Acı haberi Bayburt Emniyet Müdür Vekili Mustafa Cevher ve Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi ulaştırdı. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Neşe ve Turgut Erbay çifti gözyaşı döktü.

Şehit polis Ömür Erbay`ın Erzurum'da ikamet ettikleri Çat Yolu üzerindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü lojmanlarında kalan eşi Şeyma Erbay ise yakınları tarafından alınarak, şehidin ailesinin yanına götürüldü.



Bugün akşam saatlerinde PKK`lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm çabalara karşın kurtarılamayarak şehit olan Ömür Erbay'ın şehit düştüğü haberi, başta Bayburt`un Arpalı beldesinde oturan ailesi olmak üzere memleketini yasa boğdu. Acı haberin ardından şehit Erbay'ın Arpalı'daki baba evine Türk bayrağı asıldı.

Öte yandan altı ay önce baba olduğu öğrenilen Şehit Ömür Erbay için şehit düştüğü Şırnak'ta ve görev yeri olan Erzurum'da tören yapılacak ardından şehidin naaşı memleketi Bayburt'ta ailesine teslim edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 8 yıl önce

ya bu gün nivden vatandaş 2 ton buğday yüklese traktörüne hemen tepesine binen devlet,birileri bu ülkeye 500 ton bomba,bir okadar silah sokarken neredeydi aman çözüm süreci var ses etmeyin onlar silah değil barış fidanı ellemeyin, peki şimdi bu aslan parçalarının şehit olmasında kimin parmağı varsa o baba kokusunu dahi alamamış altı aylık yetim bebek onlardan ahın alsın desem az olur değil mi bu ülkede çözüm dediğiniz şey çözülmek dedik aman dediler şimdi sorarım bir akp linin evine terörist girse oğlunu öldürse ne diyecek ellemeyin idam çağdışı olmaz onlar bizden

Avatar
Dursun KACIR 8 yıl önce

Allah Ömür abiye rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşAllah. Ömür abi vatan hainlerinin, din düşmanlarının inadına seni hiç unatmayacağız. Buradan yerel yöneticilerimize sesleniyorum. Ömür abinin adını bir sokağa caddeye bir projeye vererek ölümsüzleştirelim...

Avatar
HÜSEYİN 8 yıl önce

ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, YAKINLARINA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. ÇÖZÜM SÜRECİNİN NETİCESİ, DEVLETİN ASKERİNİN, POLİSİNİN ELİNİ, KOLUNU BAĞLA, İTLERİN İÇİNE SAL, SİZDE KORUMA ORDUSU İLE DOLAŞIN. BU MU ADALET, BU MU MÜSLÜMANLIK. BU HAİNLERE, BU ERMENİ DÖNMELERİNE, BU KALLEŞLERE KARŞI ALLAHIM POLİSİMİZİ VE ASKERİMİZİ KORU. AMİN.

Avatar
[email protected] 8 yıl önce

Acımız çok çok büyük. Allah yakınlarına sabır ve kuvvet versin .Bu bataklığı kurutacak bir Atatük yokmu .

Avatar
Muallim 8 yıl önce

İnnâ lillâh ve İnnâ ileyhi Râciûn. Resmini görüp ,ismini okuyunca şehidimizin Bayburt lisesi mezunlarından bir öğrencimiz olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendim.Aynı zamandada çok büyük bir makam olan şehidlik makamına erdiği için gıbta ettim.Rabbim ailesine sabır versin. Memeleketimizin başı sağolsun.Birliğimizi,dirliğimizi bozmak isteyen iç ve dış mihraklara fırsat vermesin.Planlarını başlarına çevirsin....

Avatar
Muharrem 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin kardeşim. Sizi bu namussuz PKK lıların kucağına atanları Allah ıslah eylesin. Onların çocuklarıda gitsin bakalım oraya.

Avatar
hakan 8 yıl önce

ey inanlar şehide ağlamayın çünkü o Sıddıkların dahi kıskandığı bir makama yükseldi ama ağlayın yetimine,ağlayın gözünden dahi sakındığı anasının ve babasının yanan ciğerine ve kendinize gelin artık vatana ihanet edenin affi olmaz kardeşler

Avatar
Sabaş dursun 8 yıl önce

Allah rahmet etsin aiLesine Allah sabırlar versin