Su Elçileri “Temiz su, yeşil vatan” için Bayburt’ta

“Temiz su, yeşil vatan” için Dünya Çevre Günü’nde Samsun’dan harekete geçen Su Elçileri Derneği, içerisinde eğitici ekipmanların bulunduğu Mobil Eğitim Tırı eşliğinde Bayburt’a geliyor.

Su Elçileri “Temiz su, yeşil vatan” için Bayburt’ta

Bayburt Postası - Su ve Çevre kaynaklarının korunup, etkili kullanılmasını sağlamak amacıyla Devlet Su İşleri’nde görevli Uzmanlar ve Akademisyenler tarafından kurulan derneğin üyeleri 19 Haziran günü Bayburt Şehir Parkı’nda vatandaşlarla buluşacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadeleyi başlattığı Samsun’dan yola çıkan Su Elçileri Derneği’nin içerisinde eğitici ekipmanların ve çizgi film karakterlerinin yer aldığı Tır eşliğindeki şimdiki durağı Bayburt olacak. Geniş bir ekip ve etkili bir programla vatandaşlarla buluştuklarını belirten Su Elçileri Derneği Genel Başkanı Özgür Aydıncak, Samsun’dan itibaren gittikleri her şehirde dikkat çektiklerini söyledi. Vatandaşların ve çocukların son derece ilgili davrandığını dile getiren Aydıncak, “Diğer tüm illerde olduğu gibi Bayburt’a da aynı heyecan, anlatma ve paylaşma isteğiyle geliyoruz. Su Elçileri Derneği olarak, kaynaklarımızı nasıl etkili kullanmamız gerektiğini anlatıyoruz. Çocuklardan çok önemli geri dönüşler alıyoruz, çünkü dikkatle ve ilgiyle dinliyor ve hemen uygulamaya başlıyorlar. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek çok güzel. Tüm eğitimler sonucunda evlatlarımıza sertifikalarını veriyoruz. Doğru ve ortak hareketle suyumuzu muhafaza edebilir, üzerinde yaşam bulduğumuz vatanımızı daha sağlıklı bir şekilde koruyabiliriz” dedi.

“Vatandaşlarımızı Mobil Eğitim Tırına bekliyoruz”

Su Elçileri çizgi film karakterlerinin de yer aldığı Mobil Eğitim Tırının 19 Haziran Cumartesi günü Bayburt’ta olacağını kaydeden Su Elçileri Derneği Genel Başkanı Özgür Aydıncak, vatandaşları saat 13.00’de Bayburt Şehir Parkı’nda gerçekleştirecekleri programa davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Su Elçileri Bayburtta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.