Kaleardı Şehir Parkı bu yıl tamamlanıyor

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, park yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

Kaleardı Şehir Parkı bu yıl tamamlanıyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, park yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. 50.000 metrekarelik bir alanda yapımı devam eden park, içinde birçok sosyal donatıyı barındırması açısından vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ve Kaleardı bölgesine canlılık getirecek. Bu yıl yaz sezonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak olan Kaleardı Şehir Parkı, Bayburt’un gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih edilen yeri olan Şair Zihni Kent Ormanı’nın yükünü de hafifletmiş olacak.

Yaz sezonunda hizmete başlıyor

Kaleardı Mahallesindeki parkın çok modern bir park olacağını söyleyen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kaleardı bildiğiniz gibi Bayburt’un en yeşil alanıydı. Bayburt’un mesire alanıydı oradaki çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yaz sezonunda Bayburt’umuza hizmet etmeye başlayacak dedi.

Parkın Bayburt’ta vatandaşların piknik yapmak için en çok tercih ettiği yer olan Şair Zihni Kent Ormanı’nın yükünü hafifleteceğini de ifade eden Başkan Memiş şöyle devam etti: "Burasının ne kadar yoğun, kalabalık ve canlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Hem Kent Ormanı’nın yükünü alması anlamında hem de şehrimize yeni bir soluk getirmesi bağlamında Kaleardı Şehir Parkımızda 2017 piknik sezonunda hizmete girecek."

Anahtar Kelimeler:
Kaleardı Şehir Parkı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT YILMAZ 7 yıl önce

EZIYET CEKIP HABER YAPMISSINIZ.RESIMDE EKLESEYDINIZ (PARK KENDINI YAVAS YAVAS GOSTERMEYE BASLADI) SOZUNU TEYIT ETMIS OLACAKTINIZ.

Avatar
Aziz 7 yıl önce

Karşıdaki taş ocaklarının tozunu toprağını ne yapcan başkan..kaleardının güzelliği mahvoldu sen tozun toprağın icine park yaptiriyorsun.nekadar para aklanacak....cok merakettim

Avatar
GERÇEK BAYBURTLU 7 yıl önce

BAYBURTLUYU KANDIRMAK İÇİN YENİ BİR NUMARA NE YAPARSANIZ YAPIN BAYBURTLUNUN UYANIŞININ ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK BAYBURTLU BUNDAN SORA KENDİ YOLUNU KENDİ ÇİZECEK KİMSENİN KENDİSİNE ROTA ÇİZMESİNE MÜSAADE ETMEYECEK

Avatar
Ögretmen 7 yıl önce

Yol,kaldırım bekliyoruz.cocuklarimizla tozdan dolayi gezemiyoruz.kesimhaneden dolayı kokudan gecilmiyor.kum ocagi mi taş ocagimi neyse artik toz bulutlari yükseliyor.siz idarecilerimize benim zerre kadar güvenim de yok beklenrim de yok. İnsan odaklı hizmet gütmeyen idarecilerden ümidimde yok .

Avatar
senem 7 yıl önce

başkanım kaleardı sakinleri olarak çok sevinçliyiz kendi mahallemizde gezerek gidebileceğimiz bir parkımız oluyor sizlere çok teşekkür ediyoruz

Avatar
çilem 7 yıl önce

hayırlı uğurlu olsun mahallemize ve bayburtumuza

Avatar
ihsan 7 yıl önce

Yapılan yatırımları heyecanla takip ediyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyoruz
Bir de şunu eklemek istiyorum
bayburta sahip çıkalım Başkanımıza ssahap olalım bayburtumuz daha güzel günler görecektir

Avatar
AHMET 7 yıl önce

RESİMDEKİ ŞU KARŞI BOZ DAĞLARI ÇAM ORMANINA ÇEVİRİP YEŞİLE BOYASAK NE GÜZEL OLUR DEĞİL Mİ....BAYBURT 'A YAKIŞAN BUDUR KÖY DERNEKLERİNE ORMAN İŞLETMELERİNDEN MEYVE VE ÇAM HİBE EDİLEREK DAĞI TAŞI OVAYI YEMYEŞİL AĞAÇ CENNETİNE ÇEVİRE BİLİRİZ...