İkinci Etap yol çalışmasında "Çamlık" yok!

Bayburt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde sürdürülen 2. Etap Yol Çalışması devam ediyor.

İkinci Etap yol çalışmasında "Çamlık" yok!
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde sürdürülen 2. Etap Yol Çalışması devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 50 yıllık bir mazisi bulunan 'Çamlık'tan (Muhsin Yazıcıoğlu Parkı) onlarca ağaç kesildi. Bayburt'la simgeleşen özel mekânlardan olan 'Çamlık'tan ağaçların kesilmesine bir çok vatandaş sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.  Uygulamayı 'ağaç katli' olarak değerlendiren vatandaşlar yeni yapılacak düzenlemenin 'Çamlık'ı geri getirmeyeceğini belirttiler.   

Bayburt Belediyesi: "Alan göz kamaştıran bir görüntüye kavuşacak"

Öte yandan Belediyeden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan ikinci etap yol ve kaldırım çalışmalarının, Çoruh Nehri kıyısındaki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı civarında devam ettiği belirtildi. Çalışmalar kapsamında bölgede dekoratif ve diğer ağaçların büyümesini engellemeyecek bodur ağaçlar dikileceği, ayrıca ışıkladırma yapılacağı kaydedilen açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla alanın yeni ve göz kamaştıran bir görüntüle kavuşacağı ifade edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vay vay vay 6 yıl önce

Sizin düzenlemeniz batsın, içine etttiniz memleketin. Çamlık da gitti demek. En son Bayburt'tayken Şehit Nusret Parkı ile uğraştığınızı duymuştum. Mahkeme bir halli yoluna koyulurda oranında içine ettiniz mi sizi ayakta alkışlayacağım(!)

Avatar
Kamil 6 yıl önce

CHP li belediye yapsa kıyamet kopsa elinizdeki fidanı dikin mübarek hadisiyle ahkam kesersiniz siz yapınca herşey mübah oluyor

Avatar
Daģlara Taşlara Bağırasım Geliyor.! Ben Bu Sisteme Asiyim 6 yıl önce

Başkan Eleştirmeden Geçemeyeceğim..! Susunca Rahatsız Oluyor, Daralıyorum Dayanamıyorum...
ALLAH cc Rızası İçin Tepkimi Gösteriyorum
Siz'de Aynen TRAMP Gibisiniz Dediğim Dediksiniz,Her İsin İçine İnat Katıyorsunuz İstişaresiz Yok Fikir Alma Yok Enaniyet Kibir Çok Her İşin Desinler Diye Yapıyrosun Tirilyonları Israf Ettiniz Böyle Belediye Yönetilmez 300 500 Sene Doğacak Çocuģun Bile Vebaline Giriyorsunuz Yazık Değilmi 50 Senelik Çamları Kestiniz.. 3 Tane Dolmuuşçuya Gücünüz Geçmiyor Ama 50 Senelik Ağaçlara Yetiyor Sizi Protosto Ediyorum InşaALLAH Birdaha Devlet Ve Millet Yönetme Gorevlerine Getirilmezsiniz Bu Son Göreviniz Olur..Çünkü Bu İşler Sizin İsiniz Deģil..

Avatar
Suat 6 yıl önce

O kesilen ağaçları görüpte yüreği cız etmeyen insan değildir...

Avatar
kayın ağacı 6 yıl önce

Bazı belediye üst düzey yöneticileri villalarının önüne kayın ağacı dikmiş. doğru mu Bayburt Postası?

Avatar
Suat 6 yıl önce

Ağaç kesen insanlıktan nasibini almamıştır. Elin gavuru ağacı kesmemek için evin planına müdahale ederken, bizim aklı evveller çevreyi güzelleştiriyoruz diye ağaç kesip, yerine de saksı koyarlar. Yazıklar olsun sizin beton sevginize!

Avatar
Osman 6 yıl önce

Ağaçlar ağaç olma özelliğini kaybetmediler ancak insanlar insani bütün erdemlerini çoktan yitirdiler.

Avatar
Mehmet 6 yıl önce

Arkadaşlar niye kızıyorsunuz en büyük desteği siz verdiniz. Her yapılanı kabul etmek zorundasınız. Ayrıca belediyenin kışın yakacağa ihtiyacı var, biliyorsunuz doğalgaz zamlandı. Hiçççççççççç kızmaya hakkınız yok. Eşeği süren ................ katlanır. Bize bu layık. Projeyide görmeden konuşmayalım. Gidiş - geliş iki yol, orta refüj, iki yana 5'er metre yaya kaldırımı. O ağaçlar kesilmese bu dediklerimizi yapamayız.