Gençler çevre illeri tanıyor

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Seyyah Bizim İller' projesi kapsamında çevre illere gezi düzenlendi.

Gençler çevre illeri tanıyor
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Seyyah Bizim İller' projesi kapsamında çevre illere gezi düzenlendi.

Trabzon, Rize, Erzincan ve Erzurum’un tarihi, turistik ve spor tesisleri gezilerek gençlere tanıtım yapılan projeden bu güne kadar 1080 kişi yararlandı. 14-17 ve 18-26 yaş grubu gençlerin katılabildiği geziyi bir kafilede 40 kişi olmak üzere 13 erkek ve 14 kız kafilesi gezilerden faydalanma imkanı buldu.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, şuana kadar 1080 kişinin faydalandığı Seyyah Bizim Eller Projesi’nin 04 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek son geziyle tamamlanacağını söyledi.

Bakanlık tarafından deniz ve doğa kampları düzenleneceğini kayıtlarının ise  ve 5 Mayıs - 06 Haziran tarihleri arasında başlayacağını belirten Karkaşoğlu, “Ücretsiz olan bu kamplara katılım için online başvuru yapılmakta olup Gençlik Merkezimize de uğrayıp gençlerimiz başvurularını yapabilirler. Tüm gençlerimizi bu kamplara başvuruda bulunarak bu imkandan faydalanmalarını arzu ediyoruz. Kontenjanlar ilimizden yapılacak olan başvuru sayısı dikkate alınarak bakanlığımız tarafından belirlenecektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.