Erikdibi Köyü'ne hatıra ormanı

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bayburt Merkez Erikdibi köyünde “Ağaçlandırma ve Fidan Dikme” etkinliği gerçekleştirdiler.

Erikdibi Köyü'ne hatıra ormanı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bayburt Merkez Erikdibi köyünde “Ağaçlandırma ve Fidan Dikme” etkinliği gerçekleştirdiler. 

“Bir Dikili Ağacın Olsun, Bayburt’umuz  Yeşil Olsun” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kenan Şahin, İDKAB Eğitimi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nevzat Aydın, SGK İl Müdür Yardımcısı Şamil Kurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Hakan Kurt ve Orman İşletme Ağaçlandırma Şefi Yaşar Arısoy ve fakülte öğrencileri katıldı.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nevzat Aydın, insanoğlunun kendisine emanet edilen dünyayı güzelleştirmek, yaşanılabilir kılmak için imar ve ihya etme vazifesi sorumluluğunu unuttuğunu, hayat devam ettikçe dikmeye, mahsul yetiştirmeye Hz. Peygamber’in “Sizden birisi elinde bir fidan varken kıyamet kopsa ve kıyamet kopmadan onu dikebilecekse onu derhal diksin” mesajından daha güzel bir teşvik olamayacağını belirtti.

Aydın, etkinlikle toplumsal bir duyarlılık ve hassasiyet oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, başta öğrenciler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetci 10 yıl önce

Guzel bir etkinlik ama devami olmasinı ümit ederiz

Avatar
Hüseyin istemi 10 yıl önce

Köyümüzün böyle etkinliklerde yer alması gurur verici inş devami gelir