Bayburt'ta öğrenciler 30 günde 70 bin mavi kapak topladı

Bayburt Üniversitesi'nden bir grup öğrenci önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Bayburt'ta öğrenciler 30 günde 70 bin mavi kapak topladı

Bayburt Postası - Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan 4 öğrenci 70 bin mavi kapak toplayarak, hem atıkların geri dönüşümüne katkı sağladılar, hem de mavi kapaklardan gelecek gelirle ihtiyaçlılara katkı sağladılar.   

Yurt Şube Müdürü Serkan Esaspehlivan'ın yönlendirmesi ile yurtta kalan Abdullah Günaydın, Mehmet Bilal Aslan, Mustafa Bulut Yenilmez ve Mahmut Gazi Coşkun isimli öğrenicler tarafından yürütülen çalışma sonucu 30 günde 70 bin mavi kapak toplandı. Mavi kapaklar dün gece Yurt Müdürü Serkan Esaspehlivan ile öğrenciler tarafından Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Öğrencilerden Abdullah Günaydın, kendilerini böylesine bir anlamlı etkinliğe yönlendirdiği için yurt müdürü Serkan Esaspehlivan'a teşekkür ederek, katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür etti. 

Yurt Müdürü Serkan Esaspehlivan ise, öğrencilere duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda sosyal sorumluluk çalışmalarının sürecini ifade etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.