15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (ASPB) tarafından hayata geçirilen ve Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu'nun eşi Şenay Ustaoğlu’nun himayesinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bayburtlu Gönül Elçileri bir araya geldi.

15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı
Bayburt Postası - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (ASPB) tarafından hayata geçirilen ve Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu'nun eşi Şenay Ustaoğlu’nun himayesinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bayburtlu Gönül Elçileri bir araya geldi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Şenay Ustaoğlu, Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in eşi Zeynep Memiş ve Bayburtlu Gönül Elçileri katıldı.

Toplantı açılışında konuşun Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan Gönül Elçileri Projesi hakkında bilgi vererek, “Projenin amacı gönüllülük esasına dayalı olarak toplumsal kalkınmaya katkı sunmak. Bu anlamda toplumdaki dezavantajlı grupların yaşam kalitesini yükseltmek ve onlara çok daha iyi yaşam koşulları sunmak adına farkındalık geliştirmek amacıyla yürütülen bir proje” dedi.



Projede temel esasın gönüllülük olduğuna dikkat çeken Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, hiçbir karşılık beklemeden projeye katkı sunmaya çalıştıklarını ve bunun aslında Türk Toplumunda var olan bu özelliği daha yaygınlaştırmaya yönelik bir proje olduğunu kaydetti.

Projenin Bayburt çalışmalarının himayesinde yürütüldüğünü söyleyen Şenay Ustaoğlu ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütülen Gönül Elçileri ve Koruyucu Aile Projesi hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, “Bu sosyal sorumluluk projesini ilimizde de yaygınlaştırmak istiyoruz. Toplumumuzun dezavantajlı gruplarının hiçbir karşılık beklemeden topluma entegre olmalarını sağlamak ve onlara insan onuruna yakışır bir yaşam sunmak hem devletimizin hem de birey olarak bizlerin görevidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri tarafından Bayburtlu Gönül Elçileri’ne proje hakkında sunum yapıldı.

Toplantı sonrasında 15 Temmuz Şehitleri adına oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 7 yıl önce

Vatan için ölen diğer şehitleri unutuyorsunuz.Yapmayın böyle.Bu gidiş iyi değil.Daha dün Bayburttan 1şehit kalktı.O niye anılmıyor.Onun neden dikili ormanı yok.

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Bayburt için yapılan en hayırlı iş ağaç dikmek.