Zeybek, aday adaylığını duyurdu

Kültür eski Bakanı Bayburtlu siyasetçi Namık Kemal Zeybek, Duisburg'da faaliyet gösteren Duisburg Merkez Ülkü Ocağı'nın davetlisi olarak katıldığı konferansta MHP'den Tunceli aday adayı olacağını açıkladı.

Zeybek, aday adaylığını duyurdu
Bayburt Postası - Kültür eski Bakanı Bayburtlu siyasetçi Namık Kemal Zeybek, Duisburg'da faaliyet gösteren Duisburg Merkez Ülkü Ocağı'nın davetlisi olarak katıldığı konferansta MHP'den Tunceli aday adayı olacağını açıkladı.

Türkiye'deki gelişmeleri iki saati aşkın bir sunumla anlatan Namık Kemal Zeybek, konferans sonrası gazetecilerin  sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine Zeybek, MHP'den Tunceli'den milletvekili aday aday olacağını söyledi. MHP'nin Türk milliyetçilerinin partisi olduğunu söyleyen Özbek, Tunceli'den aday adayı olduğunu açıkladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Türk milliyetçilerin partisi deniyor MHP'ye. Bir Türk milliyetçisinin, MHP'yi desteklemekten başka yapacak bir işi yoktur. Ben de sırf bu inançla, MHP'den hiç bir gelecek ya da bakanlık beklemeden, MHP'nin seçimi kazanamayacağı bir kentti Tunceli'yi seçtim. Herkes biliyor MHP'nin adayı bile çıkmıyor oradan. Böyle bir yerden aday adayı olduğumu ilan ediyorum, ayın 12'sinden sonrada dosyamı partiye teslim edeceğim. Eğer adaylığım kabul edilirse, gidip Tunceli'de çalışacağım. Neden MHP'ye oy verilmesi gerektiğini halka anlatmak istiyorum. Aday göstermeyebilirler, o da onların yetki alanlarına giriyor. Olmasa da yine insanlara, oyunuzu MHP'ye verin diye anlatmaya devam edeceğim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZBEÖZBAYBURTLU 9 yıl önce

çok şükür ürüzgâr tersden esmeye başladi sayin namik kemal zeybek bayburttan liste bir aday olarak gösterilmeli

Avatar
Zekeriya erkovan 9 yıl önce

ancak tunceliye yakışırsınız bayburt a ne faydanız oldu şu zamana kadar

Avatar
Salih Zeki 9 yıl önce

peki; demezler mi: "bu parti 2010-2011 yıllarında yok muydu da dp'ni̇n genel başkani oldun?

Avatar
samet 9 yıl önce

atatürk evliya diyen zat .hadi bakalım sana oy verenlere Allah i̇zan nasi̇p etsi̇n

Avatar
DURGUNİ 9 yıl önce

sayin zeybek neyin peşindesin gün şov yapma günü değil madem bu kadar ülkü sahibiydin şimdiye kadar niye sağdan soldan aday oldun gündem yaratmaktan başka bir şey değil niye tunceli amacın ne çık açık açık millete anlat burdan aday olmamın manası budur

Avatar
Enes BUDAK 9 yıl önce

başarılar, bayburt'a hiçbir faydası olmayan adam...

Avatar
rahim 9 yıl önce

Bayburttan chp nin cikmasinin ihtimali daha yuksek tunceliden mhp millet vekili...

Avatar
Serkan D. 9 yıl önce

Televizyonlarda kendinize Başbuğ dedirterek başbuğ olunmuyor, kurun partinizi, hedeflerinizi ortaya koyun... MHP'nin size ihtiyacı yok, MHP Türk milliyetçilerinin partisidir, bizi uzun konuşturtma Zeybek, sen Karadeniz TV'de devam et...