"Vatan Partisi Bayburt'a yakışır!"

Vatan Partisi Bayburt Milletvekili adayları Ayşin Tatoğlu ve Nadide Zehra Öztürk ortak bir basın açıklaması yayınladı.

"Vatan Partisi Bayburt'a yakışır!"
Bayburt Postası - Vatan Partisi Bayburt Milletvekili adayları Ayşin Tatoğlu ve Nadide Zehra Öztürk ortak bir basın açıklaması yayınladı. Seçim takvimi ile birlikte Bayburt'ta çalışmalarını başlatan, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tatoğlu ve Öztürk, Cumhuriyet Caddesi'nde partilerinin broşürlerini dağıttıkları bir stant kurdular.

'Artık Yeter Vatan Partisi' sloganıyla başlattıkları seçim çalışmaları hakkında yayınladıkları açıklamada, "Bayburt ilimizin candan ve güzel insanlarına sesleniyoruz; 1 Kasım seçiminde aynı yanlışı tekrarlamayalım ve düzenin partilerini desteklemekten vazgeçelim. İnsan hiç hep aynı hatayı tekrarlar mı? Vatan Partisi Bayburt'a Yakışır! Bayburt’a da Vatan Partisi yakışır! Oylarımız vatana, Vatan Partisi’ne!" ifadeleri yer aldı.

İşte o açıklama:

"Vatan Partisi yurdumuzun birliği ve dirliği için kurulmuştur. Daha iktidara gelmeden ülkemizin pek çok sorununu çözmüş ya da çözüm önerileri sunmuştur. Muhalefetteyken bunu yapan parti parlamentoya girdiğinde neler yapabileceğini şimdiden göstermiştir.
 
Soykırım yalanı
 
Vatan Partisi ve onun Genel Başkanı Doğu Perinçek 2005 yılından beri ısrarla sürdürdükleri sözde Ermeni soykırımı emperyalist yalanını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AHİM)  kazandıkları zaferle onların yüzüne çarpmıştır.
 
Biz Türk milleti olarak soykırım yapmadık vatanımızı yedi düvele karşı savunduk. Ne zamandan beri vatanı savunmak suç oldu? ABD/AB emperyalistlerine göre Türk milleti Ermenilere soykırım uygulamış! Peki, siz emperyalistler hangi kanıtlara dayanarak bizleri soykırımcı ilan ediyorsunuz?
 
Dr. Doğu Perinçek vatanını ve vatan evlatlarını soykırımcı ilan edenleri onların merkezlerinde mahkûm etmiş ve Türklerin katliamcı ilan edilmelerini önlemiştir.
 
PKK terörü bitecek
 
30 yılı aşkındır bölücü terör Türkiye’yi neredeyse esir aldı. AKP iktidarı döneminde sürdürülen açılım ise PKK’nin palazlanmasını getirdi. CHP’nin aymaz tavrı ve HDP’ye (PKK) oy ver çağrıları bölücülüğü daha da güçlendirmiştir.
 
Vatan Partisi Amerika’nın piyonu PKK bölücülüğüne karşı verilen mücadeleyi destekliyor ve bitmesi için mücadele ediyor. PKK’ye beyaz bayrak çektirilene kadar da etkin mücadele devam edecektir.
 
TSK’nin 22 Temmuz tarihinden beri PKK bölücülüğüne karşı verdiği mücadele aynı zamanda ABD emperyalizmine karşı verilen mücadeledir. Başta TSK olmak üzere emniyet güçlerimizin ve korucularımızın can pahasına PKK’ye verdiği mücadeleyi destekliyor ve vatan şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.
 
Bu ülke kolay kurulmadı. Çanakkale Direnişleri, İstiklal Harbi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün dehasıyla Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Savaşla kurulan ve şehitlerin kanıyla yıkanan vatan sathını hiçbir bölücüye bırakmayız.
 
Üreten Türkiye
 
Her gelen hükümet Türkiye’nin ekonomik olarak millileşmesine değil gayri millileşmesine yarayan politikalar izliyor. Bu da vatandaşlarımızın daha da fakirleşmesini, işsizler ordusunun büyümesini getiriyor.
 
Vatan Partisi üretim ekonomisini savunuyor. Üreteceksin ki ülken refaha ulaşsın ve el âleme el açmayasın. Her şeyini yurt dışından temin eden ülkeler en sonunda Batının kölesi haline gelirler.
 
Türkiye gibi büyük ve verimli coğrafyaya sahip bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin kıymetini bilmeliyiz. Eğer, Milli bir hükümet kurulmaz ise yakınmalara devam ederiz. Milli Meclis Milli Hükümet çözümü tek yoldur ve bunun için de Vatan Partisi desteklenmeli ve 1 Kasım seçimlerinde oy vermeliyiz.
 
Güzel Bayburt
 
Bayburt ilimizin candan ve güzel insanlarına sesleniyoruz; 1 Kasım seçiminde aynı yanlışı tekrarlamayalım ve düzenin partilerini desteklemekten vazgeçelim. İnsan hiç hep aynı hatayı tekrarlar mı?
 
Bayburtlu kardeşler kafamıza yerleştirilen barajı yıkalım. Onların barajları bizden güçlü olamaz. % 10 barajı ile beyinlerimizi hapis edenlere en anlamlı yanıtı Bayburt’tan verelim.
 
VATAN PARTİSİ BAYBURT’A YAKIŞIR!
BAYBURT’A DA VATAN PARTİSİ YAKIŞIR!
OYLARIMIZ VATANA, VATAN PARTİSİ’NE!
 
Saygılarımızla."




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
enginkemalkatılmış 8 yıl önce

bayburta vatanpartisiyakışır ölenekadar

Avatar
enginkemalkatılmış 8 yıl önce

bayburta vatan partisi yakışır bayburtta partimizin acılmasıiçin herşeyiyaparızbenvatanpartisi uyesiyim