Polattimur: “Bayburt'a farklı bir bakış açısı getireceğiz“

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da adaylığını açıklayan Abdurrahman Polattimur, AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaparak bir de açıklama yaptı.

Polattimur: “Bayburt'a farklı bir bakış açısı getireceğiz“
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt teşkilatı aday tanıtım toplantılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da adaylığını açıklayan Abdurrahman Polattimur, AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu yaparak bir de açıklama yaptı.

Bayburt'ta milletvekili sayısının çıkmasında emeği olan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Belediye Başkanı Mete Memiş'e teşekkür eden Polattimur, "Çünkü bu sayının ikiye çıkması demek bugün burada 15  Bayburt evladının, vatanseverin bu kutlu göreve talip olması demektir. Bunun içindir ki bugün bu sayıyı ikiye çıkaran herkese sizin adınıza ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  AK Parti  vizyonu  olarak Bayburt’a farklı bir bakış açısı getireceğiz.  7 Nisan’da görev bize verilirse bu görevi  onurlu bir şekilde yürüteceğimin sözünü veriyorum" dedi.

2001'de kurulan AK Parti saflarına 2003 yılında dahil olduğunu söyleyen Polattimur, “İnşallah ismimiz 7 Nisan’da sizin desteğinizle, teveccühünüzle genel merkezden gelirse onurla şerefle bu görevi yürüteceğime şimdiden söz veriyorum. 14 Ağustos 2001’de kurulan bu kutlu hareketin 2003’te ferdi oldum. 2005’te Bayburt Dernekleri genel Başkanlığım dolayısıyla siyasetten uzak kalmaya çalıştım. Genel başkanlık döneminde görevim icabıyla gurbet ve sılanın kaynaşma noktası olduk. Rabbim inşallah bu görevi bize nasip ettiği zaman el ele gönül gönüle çalışmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.
 
Konuşmasında Bayburt’a ikinci vekil kazandırmak için kampanyalar düzenleyen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve Belediye Başkanı Mete Memiş’e teşekkür eden Polattimur, “İkinci bir husus 2011’de tek milletvekili vardı.  Şükürler olsun bugün bu sayı 2 oldu. Ben bu konuda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bu sayının ikiye çıkması demek bugün burada 15 Bayburt evladının, vatanseverin bu kutlu göreve talip olması demektir. Aksi halde bu 4-5 kişide kalacaktı. Bunun içindir ki bugün bu sayıyı ikiye çıkaran herkese sizin adınıza ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  AK Parti  vizyonu  olarak Bayburt’a farklı bir bakış açısı getireceğiz.  Bizler milletvekili olmasak bile bu önerilerimizi sayın il başkanımıza ileteceğiz eğer sizlerle farklı alanlarda konuşma imkanı bulduğumuz zaman inşallah bu konularda sizleri aydınlatacağız” dedi.

“Gurbetçilerimizi doğdukları yerle bütünleştireceğiz”

Bayburt’a çalışma kültürü konusunda ciddi projeler hazırlayacaklarını dile getiren Polattimur konuşmasını şöyle tamamladı :

“Öncelikle Bayburt’a çalışma kültürüyle alakalı ciddi bir proje sunacağız. Samimiyetle söylüyorum insanlara çok farklı algılar olacak. 1985’ten sonra göçü yaşayan özellikle İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir’deki hemşeri topluluklarımızın burayla, doğdukları yerle bütünleşme noktalarındaki çabayı hevesi, arzuyu buraya taşıyacağız.  Diğer bir husus; özellikle köylerimizde mahallelerimizde bulunan derneklerimizi mahalle odalarımızı sadece cenaze odaları olarak değil, birer kültür merkezi  olması konusunda çalışmalar yapacağız.  Bu mutlu ve heyecanlı günümde yanımda olan, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat kilic 9 yıl önce

Gönlümün seninle baskanim