Polat: “Paralelle mücadelenin anasını ağlatırım“

Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Polat: “Paralelle mücadelenin anasını ağlatırım“
Bayburt Postası - Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Polat, aday tanıtım toplantısında partililere hitaben yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetlere değindi.

Başkan Polat, antidemokratik yapılarla mücadelede rüştünü ispat ettiğini vurguladığı açıklamasında, "Paralelle mücadele konusunda rüştünü ispat etmiş adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda göbekten bağlı olmayan adamlar lazım oraya. Kardeşinizin bu konuda ne kadar dik durduğunu biliyorsunuz. Ben Zaman Gazetesi'nin aboneliğini belediyeye geldiğim ay iptal ettirdim. Rabbim nasip etseydi o paralelin buradaki imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama arkadaşlar bırakmadılar" dedi.

Polat, sert ifadeler içeren konuşmasında şunları kaydetti: 

"Utanmaları lazım Bayburt sokaklarında gezmeye"


"Biz AK Parti hükümetleri ile çok önemli kazanımlar elde ettik. Başımızı sıkıştıran şeyleri bir düşünün. İnsan hak ve özgürlüklerinden uzak, ekonomimiz berbattı, istikrar ve güven yoktu. Krizlerle muhatap oluyorduk. Herkes o 2001 krizinde kendi ekonomik gücünün oranında malının yüzde 50'sini kaybetti. Kimin sayesinde, bugün hala gelip bize caka satan MHP'nin, CHP'nin sayesinde, DSP'nin sayesinde. Utanmaları lazım. Şu anda Bayburt ve Türkiye sokaklarında gezmeye utanmaları lazım."

"Anayasanın mutlaka değişmesi gerekiyor"

"28 Şubatları atlattı bu ülke. Ümidimiz tükenmişti ama Allah'a şükür, 2001 yılında başlayan bu kervanla, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir delikanlı çıktı ortaya. Etrafında 3-5 cengaverle birlikte kefenini aldı omzuna, çıktı yola ve bir çok şeyi düzeltti. Onun için şu çok önemli, kazanımlarımızın sabitlenmesi adına anayasanın mutlaka değişmesi gerekiyor."

"Göbek bağı olmayan adamlar lazım"

"Üzerinde durulması gereken bir başka konuda antidemokratik oluşumlarla mücadele. Hani diyor ya Cumhurbaşkanımız 'tek başıma bile kalsam, ben bu mücadeleyi devam ettireceğim.' Ankara'da onu tek başına bırakmayacak adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda rüştünü ispat etmiş adamlar lazım. Paralelle mücadele konusunda göbekten bağlı olmayan adamlar lazım oraya. Kardeşinizin bu konuda ne kadar dik durduğunu biliyorsunuz. Ben Zaman Gazetesi'nin aboneliğini belediyeye geldiğim ay iptal ettirdim."

"Paralelin imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama bırakmadılar!"

"Rabbim nasip etseydi o paralelin buradaki imamına iki tane patlatabilseydim daha rahat edecektim ama arkadaşlar bırakmadılar. Bizim mücadelemiz milli iradenin hakimiyeti. Bunun yanında başka paralel yapılar bu ülkenin anasını ağlattı. Sen bu devletin genel yapısı içine takoz koyamazsın. Bayburt ve Türkiye buna engel olur. Düne kadar bu devletin her şeyinden yaralandın, ben şahsım adına ne istediyseler verdim, vermez olaydım. Saflığımıza geldi, bizi namazla aldattılar. Bilemedik ki kuyrukları, ipleri başka yerlerde. Bilmedik başkalarının sahanlarına yemek taşıdıklarına. Ben paralelle mücadelenin anasını ağlatırım. Cumhurbaşkanımızın bileği olurum."

"Ahdimiz olacak ve 2'sini de meclise göndereceğiz"


"Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve bakanlarımız Bayburt'u çok seviyor. Biz mert insan yetiştirmişiz, biz namusuna, vatanına, bayrağına düşkün insanlar yetiştirmişiz. Dün düşman mezalimine karşı koyan Bayburt, Recep Tayyip Erdoğan'ı sevindirmeye hazır mı, Davutoğlu'nu sevindirmeye hazır mı? Biz elimizden geleni yapalım, 2 milletvekilini de seçelim. Kim olursa olsun vaatde bulunuyorum. Kim gelirse gelsin ahdimiz olacak ve 2'sini de meclise göndereceğiz. Ben bunu 2004'te de 2014'te de vaat ettim ve bunu gerçekleştirdim. Bu toprağın sıkıntısını da, derdini de, derdinin çözümünü de biliyorum. Ankara'yı da iyi biliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Hacı Ali PolatAK Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALPEREN 9 yıl önce

PARALEL DEVLET KCK GÜNEYDOGUDA AMA AGZINI ACAMIYORSUN NEDEN GÖZÜN MÜ YEMİYOR ASLAN PARCASI.. BELEDİYENİN PARASINI BİLBORDLARAKİ REKLMLAR YOLUYLA NEREYE AKITTIĞINI ACIKLA.. GİDER AYAK YAPTIGIN İSRAFLARI...YAZIK METE BEYİN 1 SENESİ SENİN YAPTIKLARINI TEMİZLEMEKLE GEÇTİ..VARSA YÜREĞİN BAĞIMSIZ ÇIK..GÖR NE KADAR SEVİLDİĞİNİ:) KİMLERE NELERİ PEŞKEŞ ÇEKTİĞİNİ SAĞIR SULTAN DUYDU .. SEN O KADAR İYİ NİYETLİSİN Kİ PARTİNDEKİ DAVA ARKADASLARINI PARALELCİ DİYE GAMBAZLAYACAK KADAR ..AMA ASIL BAŞ PARALEL SENSİN NE İSTEDİLERSE VERDİM DİYORSUN ACİKLA NE İSTENDİ NE NERDİN ..DUR Bİ DK DOGRU SAFSIN KANDIRDILAR SENİDEEE UNUTTUK.. NEYSE SENDE ŞUNU UNUTMA BU MİLLET SENİ UNUTMADI HALA..TEYİPTE GÜZEL ŞARKI ÇALMASA BAR BU KADAR KALABALIK OLURMU GARİP DÜŞMÜŞ YERE LEŞ KARGALARI ÜŞÜŞMESE OLUR MU... MERAK ETME ADAY OLMAYA BAK SENİ YİNEEE İSTEZUK DİYE DİYE SEÇER BU HALK...
KAFİ ANLADIYSA EĞER ERBAŞ OLANLAR BAŞÇAVUŞTA EŞEK DEĞİL YA ANLAR..

Misafir Avatar
kasif 9 yıl önce @ALPEREN

paralel saldırmak kolay demi

Beğenmedim! (0)
Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

paralelin anasını ağlatırsın,"da,,babası kim.,sn polat."levent kırcamı???

Avatar
anti meridyen @antiparalel 9 yıl önce

adaylığı kesinleşdiği takdirde.seçim 1--1 olur,temayül o yönde.meridyen ve nargile.!!!

Avatar
tufan 9 yıl önce

Bayburtun sokaklarında dolaşılabiliyor mu ki çamurdan pislikten ne yol var ne kaldırım her yer çukur adama sormazlar mı kaç yıl belediye başkanlığı yaptın bu memlekete ne kazandırdın diye.

Avatar
Halil 9 yıl önce

Sen bikere dogru bi iş yapsaydın tekrar seni aday yapardılar da yapmadılar mı sende benim suçum nede benimle devam etmiyorsunuz derdin. Şimdide revaçta paralelya ordan gidiyorsunkı seni aday etsinler

Avatar
Abdulkadir 9 yıl önce

Git PKK'nın üzerinden siyasetini yap. Rabbim sana çok şey nasip edecek ama sen bunu göremiyecek kadar kör olacaksın. Edep yahu,üsluba dikkat etsek azcık. Sen Bayburt'u kaldıramazsın ve temsil edemezsin TBMM'de. Vesselâm.

Misafir Avatar
ülküdaş saka 9 yıl önce

Mevcut adama verilmesi gereken mesajı verdin. Bayburt taki tüm partililer mevcuttaki???????nden illAllah etmiş durumda...bir muhalif olarak cesaretinizden dolayı şahsınızı kutluyirum...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

bayburtun anasını ağlattığın gibi. :) bayburtta belediye başkanlığın neydi ki vekilliğinde o olsun :)

Avatar
Alperen 9 yıl önce

Sabah gazetesine koli koli abone olup okunmadan belediyenin kazan dairesinde yakarak mı mücadele ettin..CİHAN RADYONUN BAYBURT KURUCUSU SEN DEĞİLMİSİN BAŞ PARALEL H.ALİ BOL AT..