Özbek: "AK Parti hizmete devam ediyor"

AK Parti Bayburt Milletvekili ve milletvekili adayı Bünyamin Özbek, "Biz bu milletin gücünü arkamıza alarak diyoruz ki 2023, 2053, 2071 vizyonundaki Bayburt daha güçlü olacaktır" dedi.

Özbek: "AK Parti hizmete devam ediyor"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili ve milletvekili adayı Bünyamin Özbek, "Biz bu milletin gücünü arkamıza alarak diyoruz ki 2023, 2053, 2071 vizyonundaki Bayburt daha güçlü olacaktır" dedi.

Özbek, yaptığı açıklamada, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Bayburt Saat Kule Meydanı'nda yaptığı mitingde Bayburt'ta verdiği sözlerin teker teker yerine getirilmeye başlandığını dile getiren Özbek, "Geçtiğimiz günlerde il başkanımızın da yaptığı basın açıklamasında dediği gibi birileri akıl tutulması yaşarken AK Parti hizmetlerini yapmaya devam ediyor" diye konuştu.

Özbek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "yapacağız" dediği hizmetin hemen gerçekleştirilldiğini ifade ederek, "Önümüzdeki hafta içerisinde Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz'ı ilimizde ağırlayacağız ve Milli Savunma Bakanlığımızın Bayburt'la ilgili projelerini hayata geçireceğiz. Cumartesi günü ise İller Bankası Genel Müdürümüz Bayburt'a geliyor. Yapılan ve planlanan projeleri yerinde inceleyeceğiz. Şimdi biz diyoruz ki milletin iradesiyle oynamaya birilerinin gücü yetmez" dedi.

AK Parti olarak "Suriye, Filistin, Arakan, Irak, Doğu Türkistan, İslam alemi ağlamasın" dediklerini vurgulayan Özbek, "Biz silahların gölgesinde siyaset yapmıyoruz. Biz seçim meydanlarında boş boş konuşmuyoruz. Biz birilerinin trenine vagon da olmuyoruz. Biz bu milletin gücünü arkamıza alarak diyoruz ki 2023, 2053, 2071 vizyonundaki Bayburt daha güçlü olacaktır" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 9 yıl önce

sayın vekilim Allah(cc) inşaAllah söylediklerini haklı çıkarır. ancak şunu da gözlemleme şansım oldu. bir zamanlar ikinci vekilimiz şimdiki cumhurbaşkanımızdı. vaatleri vardı. ama hiç biri olmadı. sadece bir kaç garibanı işkur aracılığıyla işe yerleştirmek dışında. demiryolu için dilekçeler toplandı. sayın ikinci vekilimize iletildi ama görülmedi. şimdi ortada hedef gözetmeden atıyorsunuz. tayyip erdoğan gibi bir şahıs söz verdiği halde yapmadıysa diğer adayların hiç birinin gücü bayburt için bir şeyler yapmaya yetmez. siz sadece şunu yapabilirsiniz. kurum müdürlüklerine getirdiğiniz müdürleri değiştirirsiniz. işkur aracılığı ile işe alırsınız. kusura bakmayın ama durum böyle gücünüz başka bir şeye yetmez.