Milli Görüşçü iki adayla seçime giriyor

Saadet Partisi, Türkiye geneline oranla en çok oyu aldığı illerden biri olan Bayburt'ta tabanın yakından tanıdığı iki isimle seçime giriyor.

Milli Görüşçü iki adayla seçime giriyor
Bayburt Postası - Saadet Partisi, Türkiye geneline oranla en çok oyu aldığı illerden biri olan Bayburt'ta tabanın yakından tanıdığı iki isimle seçime giriyor. 

7 Haziran seçimlerinde de ismi öne çıkan sonrasında Büyük Birlik Partisi ile kurulan Milli İttifak'tan dolayı adaylıktan çekilen eğitimci Şinasi Başaran 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Saadet Partisi 1. sıra adayı oldu. 2. sıra adayı ise genç siyasetçi Abdulmecit Bekmezci. Milli Gençlik Vakfı'ndan yetişen ve uzun yıllar Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Abdulmecit Bekmezci partisindeki görevinden istifa ederek, 2. sıra adayı oldu. Her iki adayın isimleri YSK'ya teslim edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 9 yıl önce

Necip has uşağdur

Avatar
VELİ 8 yıl önce

BU SAADETLİLERE ÇOK ACIYORUM. YA KARDEŞ SEÇİLEMEYECEĞİNİZİ BİLDİĞİNİZ HALDE (PARANIZ MI BOL) ANLAMIYORUM. NEDEN ADAY ÇIKARIYORSUNUZ. BELEDİYE SEÇİMLERİNDE VE HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE ALDIĞINIZ OY BELLİ. %1 OYLA NE YAPILIR. ADAYLARA SÖZÜM YOK AMA BU ADAYLARA SÖZ VERİPDE SEÇİM GÜNÜ SANDIKTA BAŞKA PARTİYE OY VEREN BİR SÜRÜ SEÇMEN VAR. BU BÖYLE OLMAZ.