MHP'den Bayburt'a flaş atama!

MHP Genel Merkezi, Bayburt dahil 7 ilde yeni isimlerle yeni yönetimler oluşturulduğunu açıkladı.

MHP'den Bayburt'a flaş atama!
Bayburt Postası - MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Başkanlık Divanı tarafından Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Bayburt, Gümüşhane ve Uşak'taki teşkilatlarda yeni yönetimler oluşturulduğunu bildirdi. 7 ilde yeni isimlerle yeni yönetimler oluşturulduğu belirtilen açıklamada; Bayburt İl Kurucu Yönetim Kurulu Bekir Kasap başkanlığı altında, Bayburt Merkez İlçe ise Hüseyin Yıldırım başkanlığı altında yeni yönetimler oluşturulduğu kaydedildi.

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin, kapatılan il ve merkez ilçe teşkilatlarında oluşturulan yeni yönetimlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Çetin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından MHP'nin Elazığ İl Kurucu Yönetim Kurulu Oğuzhan Demir başkanlığı altında, Samsun İl Kurucu Yönetim Kurulu Taner Tekin başkanlığı altında, Tokat İl Kurucu Yönetim Kurulu Onur Çalışkan başkanlığı altında, Kırklareli İl Kurucu Yönetim Kurulu Hakan Akten başkanlığı altında, Bayburt İl Kurucu Yönetim Kurulu Bekir Kasap başkanlığı altında, Gümüşhane İl Kurucu Yönetim Kurulu Nadim Aydın başkanlığı altında, Uşak İl Kurucu Yönetim Kurulu Muhterem Kuruçay başkanlığı altında, Elazığ Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Niyazi Ridvan Kaya başkanlığı altında, Bayburt Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Hüseyin Yıldırım başkanlığı altında, Gümüşhane Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Mahmut Bilal Özdener başkanlığı altında, Uşak Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Çetin Tuncer başkanlığı altında tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca yeni yönetimler oluşturulmuştur. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 8 yıl önce

muhteşem süleyman da gitti kimler geldi kimler gitmediki bekirde gider tekrar sen gelirsin nasılki oğuz geldi hüseyin gitti şimdide hüseyin geldi oğuz gitti mhp bu işte oyun içinde oyun ayak oyunları vah mhp ne hallere düştü

Avatar
ismail 8 yıl önce

Diktatör arayan bahçeli aynaya bak ve diktatör gör. Yeni yönetim görevi iade etmeli ve kimse görev kabul etmemeli. Ta ki kurultayda bu diktatör devrilene kadar.

Avatar
bayburt 8 yıl önce

bekir kasap hasiyetli biri olsaydi başkan olmazdi

Avatar
REİS 8 yıl önce

iki isimde şaka gibi gerçekten bu kadar mı olur bu kadar dedirttiniz

Misafir Avatar
METİN 8 yıl önce @REİS

İİL BAŞKANI BENCE NORMAL FAKAT İLÇE BAŞKANINI ALAN ŞEFKAT ÇETİN YİNE AYNI İNSANI ATAMIŞ NEDEN ALDIN KÖTÜYDÜSE NİYE ATADIN DİYE SORMAZLARMI ADAMA DEMEKKİ BİRLERİDE BİRİLERİNİN YERİNE ATANMASINI HAZMEDEMEMİŞ SİYASET ÇİRKİN YÜZÜ BENCE İYİCE PARTİYİ BİTİRDİLER ZAVALLI MHP NE HALLERE DÜŞTÜ

Beğenmedim! (2)
Avatar
Arpali 8 yıl önce

Bahçeli açık açık akp nin işbirlikcisi olduğu göründü. Hala görevin bitmedimi Bahçeli.

Avatar
Gugunus 8 yıl önce

mhpyi bayburtta iflah etmeyen belli başlı koltukçuları gene gelmiş oturmuşlar dayılar yiyenler emice uşağları al gülüm ver gülüm Bayburt bu ekipten bu sefer kurtulacak inşAllah

Avatar
ali 8 yıl önce

teşkilattan sorumlu gn. bşk. yard. hele bir Bayburt'a gel bakalım yanında kaç kişi olacak. o zaman ak ve kara belli olur. buna genel başkanın da dahil. kendiniz çalar, kendiniz oynarsınız. bunu böyle biliniz.

Avatar
dk 8 yıl önce

Kasap bu görevi iade etmeli. HDP ile aynı mv sayısını içine sindirebiliyorsa başka.