“Hizmetleri daha yükseğe taşımak için adayım“

İnşaat Mühendisi Erol Koral, Bayburt'ta bugüne kadar taş üstüne taş koymuş herkese teşekkür ettiği adaylık açıklamasında, "Bizi bu göreve layık gördükleri taktirde hizmetleri daha yükseğe taşıyacağıma söz veriyorum" dedi.

“Hizmetleri daha yükseğe taşımak için adayım“
Bayburt Postası - İnşaat Mühendisi Erol Koral, Bayburt'ta bugüne kadar taş üstüne taş koymuş herkese teşekkür ettiği adaylık açıklamasında, "Bizi bu göreve layık gördükleri taktirde hizmetleri daha yükseğe taşıyacağıma söz veriyorum" dedi.

AK Parti'ye milletvekili adaylığı için resmi başvuru yapan beşinci isim olan İnşaat Mühendisi Erol Koral partililerin katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında bir konuşma yaptı.

Konuşmasında kendisinden bahseden ve görev verildiği taktirde Bayburt'a en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediğini belirten Koral, şunları söyledi.

"Bayburt'la hiç bir zaman ilgimizi, ilişiğimizi kesmedik. Bunun en büyük örneği de benim değerli amcam yayla ağası, Koral Madencilik işletmesinin sahibi Alaattin Koral'dır. Bayburt bizim için ayrı bir heves. Şunu söylemek istiyorum. Bayburt'a bugüne kadar hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş herkese teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun diyorum. Allah nasip eder  bu göreve gelirsek hizmetleri daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum."

07 Haziran'da yapılacak seçimlerin Kurtuluş Savaşı'ndan ve Türkiye'nin kuruluşundan bu yana en önemli kırılma noktalarından biri olduğunu söyleyen Koral, konuşmasını şöyle tamamladı:

"10 seneye yakın profesyonel futbol oynadım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bana göre asrın lideri kendisiyle yakın yıllarda top oynadık. Kendisine olan hayranlığım şimdi daha da büyüdü. Bugün önümüzde seçim var ve bu seçim diğerleri gibi değil bana göre. Bu seçim Kurtuluş Savaşı'ndan ve Türkiye'nin kuruluşundan bu yana en önemli kırılma en olacak seçim. Bunu zaten sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hocamız her konuşmasında belirtiyor. Bende bir Bayburtlu olarak, Bayburt sevdalısı ve bir çocuğu olarak böyle bir görev için kararlıyım. Eğer layık görürseler Bayburt için sonuna kadar mücadele edeceğimize söz veriyor ve diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiErol Koral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih POLAT 9 yıl önce

Aday olup Bayburt'umuz için çalışmaya, elini taşın altına koymaya çalışan herkese gerçekten teşekkür ederiz. Ancak Bayburt'umuzun milletvekillerinin bürokrasiden gelen devlet tecrübesi olan kişiler olması bize daha fazla fayda sağlayacaktır. Çünkü bugüne kadar hep bunun sıkıntısını yaşadık. Yeni seçilen vekillerimiz devlete adapte olup bir şeyler yapmaya başlayacağı sırada süresi doluyor ve yeni seçim zamanı geliyor. Yeni dönemde de kendisine şans verilmeyince yeni bir isimle yola devam edilince herşey sil baştan oluyor. Buda Bayburt'umuza zarar veriyor. Şahsi fikrim bürokraside yetişmiş isimlerimizin milletvekili adayı olarak gösterilmesidir. Yine de bu zorlu, yorucu, meşakkatli, vebal sorumluluğu olan, millete efendi değil hizmetkar olmaya talip olan tüm hemşehrilerimi can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Halis niyet ile bu yola çıkan hemşehrilerimizden Allah razı olsun.

Avatar
bayburtli-g.başi 9 yıl önce

ak.parti gen bşk,lığı ankara .,ne derse o olur,2009 yılı gibi,!!,iyi günler dileyerek esen
kalınız.

Avatar
Barış 9 yıl önce

Vallahi de billahi de ben daha oy vermeyrceğim.Rant partisi oldu artık menfaat perestlerin PKK'nın ortağı olmuş bir partiye İsrail'e karşı olup hala f16 alıyorsan oğlunun gemileri hala İsrail limanlarına yanaşıyorsa ticaret hacmi rekorlara çıkmışsa oy yok.Çünkü müslümanım bunun hesabı ağır olur

Misafir Avatar
vahap insan 8 yıl önce @Barış

aşağıdaki barış isimli yorumcu siz bayburtlu olamazsınız kimseyi kandırmayın çünkü bayburtan ya ak parti çıkar yada mhp çıkar sen bayburtlululara iftıra ediyorsun sen git rant partilerine oy ver bizde pkk .nın adı nefrettir sen kendini eleştir takva kimde ise en iyi kullar onlardır onlar belli sen ve sizler belli değilsiniz siz kuranı iyi anlayın tabiki müslümansanız değil seniz bir şey demeye hakımız yok....*

Beğenmedim! (0)