Hancı: “Bayburt'un sorunları ele alınmalıdır“

AK Parti Bayburt il teşkilatı, milletvekilliği aday adaylık başvurularını almaya devam ediyor. Günün son başvurusunu Dr. İlker Hancı yaptı.

Hancı: “Bayburt'un sorunları ele alınmalıdır“
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt il teşkilatı, milletvekilliği aday adaylık başvurularını almaya devam ediyor. Günün son başvurusunu Dr. İlker Hancı yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde Bayburt Kamu Hastaneler Birliği'ndeki Başhekim Yardımcılığı görevinden istifa ederek, AK Parti'den aday olacağını duyuran Dr. Hancı, resmi başvurusunu bugün yapılan toplantı ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'a teslim etti.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Dr. İlker Hancı, Bayburt'un AK Parti hükümetleri ile önemli kazanımlar elde ettiği belirterek, "Ancak marka şehir olabilmek için kat etmemiz gereken daha uzun yol olduğunu da biliyorum. Bayburt'umuzun sorunları tek tek ele alınmalıdır" dedi.

Bayburt'un kamu yatırımlarından daha fazla pay almasının sağlanması gerektiğini söyleyen Hancı, "Tarım, hayvancılık ve turizm alanlarına yönelik projeler ve çalışmalar hızlanmalıdır. Ayrıca Bayburt'un rüzgar ve güneş enerji potansiyeli değerlendirilip bunlarla ilgili gerekli adımlar atılmalıdır. Sosyal kültürel dokuyu koruyarak sağlıklı bir şekilde gelişen, güçlenen, göçü engellenen, yaşaması huzurlu ve daha güvenli bir şehir ortamı oluşturulmalıdır" diye konuştu.

İl Başkanı Hakan Kobal'ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve Kadın Kolları Başkanı Müge Köse'nin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Hancı, şu açıklamayı yaptı:

"Bu viraj kazasız belasız atlatılmalıdır"

"Cumhuriyet tarihi boyunca demokrasi yolunda bir çok üzücü olaylar ve badireler atlatan ülkemiz son 13 yılda reisimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gelişim hamlesi başlatmış, nihayetinde 'Yeni Türkiye' hedefine ulaşmıştır. Özellikle son dönemler ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar önümüzdeki bu seçimleri daha da önemli hale getirmiştir. Bu seçimler sadece ülkemiz için değil tüm ümmet için daha önemli hale gelmiştir. Dolayısıyla ülkemiz, tüm İslam alemi ve hatta tün insanlık için hayat memat meselesi haline gelen bu viraj kazasız belasız atlatılmalıdır. Bende bir Bayburtlu olarak, Bayburt sevdalısı olarak Türkiye sevdalısı olarak elimi taşın altına koymak istedim. Siz değerli aziz Bayburt halkını temsil yetkisine talip oldum."

"Atılımlarda daha aktif rol almak istiyorum"

"Görev yaptığım tüm yerlerde memleketime hizmet etmeye çalıştım. Gerek hekimlik gerekse yöneticilik hayatım boyunca önemli deneyimler kazandım. ancak bundan sonra Türkiye'nin her alanda yapacağı atılımlarda daha aktif rol almak istiyorum. Özelde Bayburt için genelde de ülkemize önemli hizmetler yapmak istiyorum. Bunun için Türkiye sevdalısı önderimiz, ustamız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı çığırda ve bu çığırı devam ettiren sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na daha fazla destek vermek için Bayburt AK Parti'den aday adaylığımı açıklıyorum."

"Marka şehir olabilmek için..."

"Bayburt'un AK Parti hükümetleri ile önemli kazanımlar elde ettiği kesindir. Ancak marka şehir olabilmek için kat etmemiz gereken daha uzun yol olduğunu da biliyorum. Bayburt'umuzun sorunları tek tek ele alınmalıdır. Sorunların ele alınmasında ve çözüm önerilerinde çözüm istişarelerinde tüm Bayburt halkını kapsayıcı, özellikle sivil toplum kuruluşlarını dikkate alan geniş katılımlı sorunlarımızın üzerine gitmeliyiz. Yerel sorunlarımızı genel siyasete, genel siyaseti yerel sorunlarımıza kurban etmeden varlığını ve potansiyelini hissettirecek vekillere Bayburt'un bugün daha çok ihtiyacı vardır."

"Şehrimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmekteyim"

"Bayburt'un kamu yatırımlarından daha fazla pay alması sağlanmalıdır. Tarım, hayvancılık ve turizm alanlarına yönelik projeler ve çalışmalar hızlanmalıdır. Ayrıca Bayburt'un rüzgar ve güneş enerji potansiyeli değerlendirilip bunlarla ilgili gerekli adımlar atılmalıdır. Sosyal kültürel dokuyu koruyarak sağlıklı bir şekilde gelişen, güçlenen, göçü engellenen, yaşaması huzurlu ve daha güvenli bir şehir ortamı oluşturulmalıdır. Şehrimizin genel anlamda ihtiyaçlarının neler olduğunu gayet iyi bilmekteyim. Ayrıca bu ihtiyaç çıtasını yükseltecek projelerimizde mevcuttur. Bayburt'un ve Bayburtlular'ın bundan daha fazlasını hak ettiğine inanıyorum ve biliyorum. Kaynakları etkin bir şekilde kullanan yenilikçi sosyo ekonomik yapısı güçlü, sürdürülebilir kalkınmayı benimseyen,  2023 Türkiye'sine yakışır vizyon sahibi, rekabetçilik temelinde gelişen dinamik, özgür, güçlü kültürel mirasına sahip çıkan vefakar, üreterek gelişen, gelişerek büyüyen Türkiye ve Bayburt için bu göreve talibim. Diğer arkadaşları da adaylıklarında başarılar diliyorum. Aziz Bayburt halkı ve AK Parti teşkilatının desteklerini bekliyorum."       

Anahtar Kelimeler:
AK Partiİlker Hancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bircan yavuz 9 yıl önce

Güzel açıklama.

Avatar
şingah.69 9 yıl önce

Bayburt nezaman kendi sorunlarını çözebeliceğinin farkına varırsa ve bu gücü kendi insan kaynaklarında hissederse ozaman markalaşma yönünde ilk adımı atacağını düşünüyorum.

Avatar
A.Unal 9 yıl önce

İlker Bey, Allah yardimciniz olsun. Calismalarinizda basarilar diliyorum.

Avatar
BAHRİ 9 yıl önce

ADAMIN DİBİSİN

Avatar
:) 9 yıl önce

Bu aday adayları ne güzel konulara değiniyorlar 12 yıldır herşeyiyle elinizde olan bayburtun hiç bir sorununu hallemediklerini açıkca ortaya koyuyor adamlar biz beceremiyoruz resmen diyorlar zaten o zaman ne yüzle siyasete giriyorsunuz kardeşim

Avatar
selim 9 yıl önce

Millet özgüven patlaması yaşıyor

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Allahın seçtiği Peygamberlere emri "Ey toplumum! Bu tebliğime karşılık sizden bir ücret istemiyorum." olup seçilen peygamberlerde para almamış olup seçimle iş başına gelenlerin tümü görev süresince maaş almamlıdır. Aday çok olup seçilince maaş almayacaklarına söz vermiyorlar. Allah ın emri Kuranda olup yapan ve yapmayanlar ortada. Bu emre uyarak aday olup olmamada iyi düşünmeli ve seçenlerde seçtiklerinin icraatlarına görev sürelerince omuz vermekte yani ortak olmaktadır.

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

bayburtun eski m.vekilleri bayburtta ikamet etmiyorlar,!!??.yetmedi.!!,emekli maaşı ise 7 bin tl(eski para yedi milyar)m.vekili maaşı 2 bin tl olsa,kimse aday olmaz??,
."Bayburtu hakiki manada düşünen yok,?,ozan güzel yazmışsın tebrikler.