Burç: "Bayburt Müftüsü'nü şiddetle kınıyorum!"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti il teşkilatı tarafından düzenlenen aday karşılama törenine katılan kurum müdürlerini eleştirdi. İşte detaylar...

Burç: "Bayburt Müftüsü'nü şiddetle kınıyorum!"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti il teşkilatı tarafından düzenlenen aday karşılama törenine katılan kurum müdürlerini eleştirdi.

Burç, geçmişte MHP etkinliğine katılan öğretmenlerin geçirdiği soruşturmayı hatırlatarak, "Müdür müdürlüğünü, amir amirliğini yapsın. Ya 657'nin gereğini yaparsın ya da iktidar partisinin üyesi olursun. Karşılamaya gidenlere soruşturma başlatılsın" dedi.

Burç, yaptığı yazılı açıklamada, "soruşturma başlatılmalı" dedi ve özellikle Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy'a yüklendi: 

"Siyaset Bayburt'ta bu kadar kirletilmemişti. Memur memurluğunu, amir amirliğini, müdür de müdürlüğünü bilsin. Ya 657'nin gereğini yaparsın ya da iktidar partisinin üyesi olursun. Geçmiş dönemde MHP tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin Meseleleri' adlı konferansa katılan eğitimcilerimiz medya görsellerinden tespit edilerek soruşturma açılmış ve kınama cezası verilmişti. Şimdi yetkililere soruyorum, her şey ayan beyan ortada. Nerde adalet, nerede sorumluluk? İktidar partisi aday karşılama törenine giden kurum müdürlerine soruşturma başlatılmalı! Karşılamaya gidenler içerisinde yer alan ve yüce dinimizi temsil eden bir makamda oturan Bayburt Müftüsü'nü şiddetle kınıyorum. Siyaset yapacağına, imamı olmayan 40 köye imam bulsun. Böyle iş olmaz. O yüce makamı kullanamazsınız. Tüm bu yapılan haksızlıkları Bayburt kamuoyunun vicdanına bırakıyor, idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası'nın Türk-İslam alemine, tüm insanlığa ve Bayburt'umuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamil adaklı 9 yıl önce

bayburt müftüsü"siyaseti alet etmiştir"kınıyoruz

Avatar
veli 9 yıl önce

Kutlarim sizi.Konu açılmışken il milli eğitim müdürü de fenlisesi nde aşırı derecede öğretmen eksikliği var zahmet olmazsa orayla ilgilense çok daha faydali olur.