Burç: "Aksini heves edenlerin kursağında kalır"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin sunulmasının ardından Bayburt Postası'na değerlendirmede bulundu.

Burç: "Aksini heves edenlerin kursağında kalır"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, Yüksek Seçim Kurulu'na listelerin sunulmasının ardından Bayburt Postası'na değerlendirmede bulundu. Burç, "07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Bayburt'un 2 milletvekiline de talibiz. Aksini heves edenlerin kursağında kalır" dedi.

MHP adaylarının demokratik seçim doğrultusunda belirlendiğini ve aday olan isimlerin millette karşılığı bulunan kişilikler olduğunu belirten Burç, "1. sıra adayımız Dr. Karabey Kadri Karaoğlu Bayburt'umuzun gönlünde taht kurmuş bir kişilik. Yine 2. sıra adayımız genç, tertemiz, Arpalı Beldemizin, Bayburt'umuzun çocuğu İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp. Cenabı Allah ikisinin de yolunu açık etsin" diye konuştu. 

Açıklamasında iktidar partisine de yüklenen Burç, AK Parti'deki aday adayı belirleme yönteminin demokratik olmadığını, temayül ve STK yoklamalarının dikkate alınmadığını dile getirdi.

Burç, şöyle devam etti:

"AKP gibi temayül yoklamasına girmeyen adayları belirlemedik"


"Bayburtluların oyu hiç bir partinin tekelinde değildir. Bu insanlar yıllardır iktidar partisine oy verdikleri halde Bayburt gereken önemi görmemiştir. Partimiz adaylarını demokratik seçim tercihi şeklinde yapmıştır. Biz Bayburt'ta teşkilat ve temayül yoklaması ile adaylarımızı tespit ettik. AKP gibi temayül yoklamasına girmeyen adayları belirlemedik. STK'lara soruldu, soruyorum STK'ların hangi oyu dikkate alındı. Bunun neresi demokratik seçim."

"2 milletvekiline de talibiz"

"Bayburt 12-13 yıldır iktidarda bulunan parti Bayburt'taki devletin İŞKUR, SODES projelerini seçimlere bir kaç ay kala kullanması hiçte uygun değil. Bu millet bizim millet, elbette ki onlara en iyi şartlar sunulacak, yardım edilecek biz bunların 2 katını vereceğiz ama yaptığımız hizmetleri de siyasete alet etmeyeceğiz. Bayburt'ta 13 yıldır iktidarda olan parti 2002'de nüfus 97 bin, şuandaki durum ortadadır. Bunun sebeplerini araştırsınlar. Devletin kasasını siyasi parti çıkarlarına kullananlar için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayburt'a adaletli şekilde hizmet edeceğiz. İnşallah 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde biz Bayburt'tan 2 milletvekiline de talibiz. Bunun aksini heves edenlerin hevesleri de kursaklarında kalır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.