Bülbül: "Sandık endişesi yaşıyoruz"

CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, 3 ay boyunca Bayburt'ta seçim çalışması yaptıklarını ve gelinen noktada sandık endişesi yaşadıklarını söyledi.

Bülbül: "Sandık endişesi yaşıyoruz"
Bayburt Postası - CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, 3 ay boyunca Bayburt'ta seçim çalışması yaptıklarını ve gelinen noktada sandık endişesi yaşadıklarını söyledi.

Bülbül, oy hırsızlığı yaşanacağına yönelik Bayburt ve ülke genelinde duyumlar aldıklarını belirterek, "Bizlerin tek endişesi günlerdir kamuoyunda tartışılan ve demokrasiyle yönetilen hiç bir ülkede konuşulmayan oy hırsızlığı yapılacağına dair endişeler bizleri endişeye sevk etmiştir. Sandıklarda yapılacak olan hilelerin kul hakkına ihanet olduğu ve dürüst hiç bir insanın bu işi yapmaması gerektiğine inanıyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde yaşanan üzücü bazı olayların tekrarlanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır" dedi.

Bülbül, seçim günü sandıklarda aldıkları önlemlere de değindiği konuşmasında şu açıklamayı yaptı:

"Her vatandaşımızın oyu çok değerli"

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bayburt'ta 3 aydan buyana yaptığımız seçim çalışmalarında partimizin seçim beyannamesini halkımıza anlatmaya ve onların sorunlarına kısa sürede nasıl çözüm üretmemiz gerektiği anlattık. Parti ayrımı yapmadan her vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. Onlara CHP iktidarında hayallerinin nasıl gerçeğe dönüşeceğini tek tek anlattık. Onlara yapacaklarımıza dair şeref sözü verdik. 7 Haziran 2015 Pazar günü bütün Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de insanlarımız gelecekleri için sandıklara giderek demokratik bir şekilde oyunu kullanacaktır. Her vatandaşımızın oyu çok değerli olduğu gibi ülkenin yarınları için çocuklarının ve torunlarının geleceği için bir karar verecek ve gönlündeki siyasi partiye oyunu verecektir."

"Gerekli tüm tedbirler alınmıştır"

"Bizlerin tek endişesi günlerdir kamuoyunda tartışılan ve demokrasiyle yönetilen hiç bir ülkede konuşulmayan oy hırsızlığı yapılacağına dair endişeler bizleri endişeye sevk etmiştir. Sandıklarda yapılacak olan hilelerin kul hakkına ihanet olduğu ve dürüst hiç bir insanın bu işi yapmaması gerektiğine inanıyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde yaşanan üzücü bazı olayların tekrarlanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır."

"CHP iktidarında buluşmak üzere"

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilimizdeki seçimlerde sandıkların her birinde bir sorumlu ve en az bir müşahit atamış durumdayız. Parti olarak gerekli önlemleri almış durumdayız. Sıkı bir eğitimden geçen seçim görevlilerimiz oy hırsızlığı düşüncesi olanlara kesinlikle göz açtırmayacaktır. Son seçimde yaşanan elektrik kesintilerine karşı trafolarda dahi gerekli tedbiri almış durumdayız. Demokrasiye ve ilimize yakışır bir şekilde seçim gününü huzur içerisinde geçirmeyi temenni ediyoruz. Tüm halkımızı 8 Haziran'da CHP iktidarında buluşmak üzere selamlıyorum."
 

Anahtar Kelimeler:
CHPMurat Bülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.