"Bayburt'ta CHP rüzgarı esecek"

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

"Bayburt'ta CHP rüzgarı esecek"
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül ise iddialı. Bayburt'ta daha önce görülmemiş bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve Bayburt'ta CHP rüzgarı estireceklerini belirten CHP adayı Bülbül, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bayburt esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinleyen Bülbül, Bayburt Postası'na yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerde ziyaretlere devam ediyoruz. Halktan çok olumlu tepkiler geliyor. Bayburt'da CHP rüzgarı estirmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. 7 Haziran günü Bayburt'ta CHP rüzgarı esecek. Bayburt'da daha önce görülmemiş bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak direk halka dokunan, sorunlarına çözüm üreten bir seçim kampanyası ile iktidara iddialı bir şekilde yürüyoruz. Ülkemizin ve Bayburt'un sorunlarını çok iyi biliyoruz, sorunları çözmek için çalışacağız."



Anahtar Kelimeler:
CHPMurat Bülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.