Başkan Memiş'in seçim zaferi coşkusu

AK Parti’nin seçim zaferi Bayburt’ta coşkuyla kutlandı.

Başkan Memiş'in seçim zaferi coşkusu
Bayburt Postası - AK Parti’nin seçim zaferi Bayburt’ta coşkuyla kutlandı. 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak zafere ulaşan AK Parti, 58 ilde birinci parti olurken, bazı illerde de siyaset tarihinin en yüksek oy oranlarına ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de oyların yüzde 75.34’nü ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya’da yüzde 73.93’ünü alan AK Parti’nin rekor kırdığı üçüncü il yüzde 72.90’la Bayburt oldu. 

Sandıklardan çıkan bu sonuç, tüm il teşkilatlarında olduğu gibi partinin Bayburt il teşkilatı tarafından da coşkuyla kutlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim sonrası programı için Ankara’da bulunan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın yer almadığı Bayburt'taki kutlamalara tüm partililer katıldı.

Partinin 2. sıra adayı olarak seçime giren ve milletvekili seçilen Şahap Kavcıoğlu’nun hazır bulunduğu kutlamalara Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş de eşlik etti. Seçim gecesi büyük bir sevinç yaşayan Başkan Memiş’in coşkusu objektiflere ilginç bir şekilde yansıdı. Memiş’in, hemen yanında bulunan Milletvekili Kavcıoğlu’nun posteriyle zafer pozu vermesi dikkat çekti.

Öte yandan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Memiş mesajında, "7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'yi hükümetsiz bırakmak isteyenlere aziz milletimiz 1 Kasım seçimlerinde engin ferasetiyle dur dedi. Kıymetli hemşehrilerim ve ülkemizin güzel insanları sandığa giderek, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermedi. Milletimiz hizmete devam edilmesini istedi; istikrar ve güvene oy verdi. Seçimin kazanılmasında emeği olan herkesi yürekten kutluyorum. Bu seçim zaferini bize yaşatan Allah'a hamd olsun" dedi.

Memiş, şöyle devam etti:

"Bu seçim başarısının sorumluluklarımızı arttırdığının şuurunda olarak bu gün zafer sarhoşu olmadan, gurura kapılmadan, mütevazı ama vakur bir şekilde davamızın gereği olan 2023 hedeflerine kilitlenip, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın liderliğinde hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Bayburtlu kardeşlerime parti farkı gözetmeksizin, oy veren ya da vermeyen diye ayırmaksızın hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli Bayburtlu kardeşlerim, Bayburt'ta seçimin hoşgörülü ve olgun bir atmosfer içerisinde geçmesini sağlayan hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki milletimizin duasıyla Büyük Türkiye inşa edilecek. Allah'ın izni ile buna kimse mani olamayacaktır. Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'a Emanet olalım. Biz birlikte Bayburt'uz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
feraset 8 yıl önce

feraset feraset illede vakar

Avatar
Hasan Ali 8 yıl önce

BAŞKAN HELE BİR SÖYLE BAKIMDA BİLELİM FETANİ BATTAL MI BÜYÜK ŞAHAP KAVCIOĞLUMU

Avatar
vatandas 8 yıl önce

Bir insan ne olursa olsun azicikta utanma olmali.Hic o babaya yakismayan hareket

ler.

Misafir Avatar
YA SABIR 8 yıl önce @vatandas

KARDEŞİM VATANDAŞ .parayla gelen mutluluk bırak sevinsinler tadını cıkarsınlar parayla oyunu satanlar düşünsün sonunu hükümet kurulsun zam yagmuru başlasın görürüz hallerini dede efendi diyorki insanın kazandıgı paradan deyil paranın kazandıgı insandan korkulur selam olsun.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Tarafsız 8 yıl önce

Sayın Başkanın şu pozunu görünce ,Kadir Mevlam nelere kadirdir diyorum, hayırlı uğurlu olsun Mete Başkan

Avatar
ahmet 8 yıl önce

herkes kendine yakışanı yapar, diyecek bir şey bulamıyorum.

Avatar
Puhahaha 8 yıl önce

Komedi yav

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Vizyondaki son komedi.

Avatar
Misafir 8 yıl önce

Sayın vekilimiz yanı başınızda dururken resmini kaldırmak komik olmuş, hazır vekilimiz yanı başınızda iken vekilimizi kaldırsaydınız çok daha güzel olur.