AK Parti'ye 22 isim başvurdu

Bayburt AK Parti il teşkilatı, Genel Merkeze yapılan başvurularla birlikte aday adayı sayısının 22 olduğunu açıkladı... İşte detaylar...

AK Parti'ye 22 isim başvurdu
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti il teşkilatı Pazartesi günü başlattığı aday adayı tanıtım toplantılarını dün sonlandırdı. En son Murat Bahadır Akkoyunlu ve Ahmet Yolcu'nun resmi başvurularını alan Bayburt AK Parti il teşkilatı, Genel Merkeze yapılan başvurularla birlikte aday adayı sayısının 22 olduğunu açıkladı.

1999 yılında Bayburt Fazilet Partisi Milletvekili adayı olan ve en son görev yaptığı Enerji Bakanlığı Müşavirliği görevinden istifa eden Murat Bahadır Akkoyunlu, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Son gün aday adaylığını açıklayan bir diğer isim ise işadamı Ahmet Yolcu oldu.

Akkoyunlu, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Fazilet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve AK Parti teşkilatlarında yapmış olduğu görevlere değindi.

İşadamı Ahmet Yolcu ise, milletvekilliği adaylığı konusunda bir çok hemşehrisinden destek gördüğünü söyleyerek, "Bugüne kadar iş ve siyaset hayatımdaki tecrübelerimi Bayburt'a ve hemşehrilerime hizmet etmek adına sizlerle paylaşmak arzusundayım. Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor, Anadolu'nun her beldesi gelişiyor. Bu hizmete ayak uydurmak, Bayburt'u daha ileriye taşımak ve zenginleştirmek için adayım" dedi. 

Aday sayısı 22'ye çıktı

Ankara'da genel merkeze ve Bayburt il teşkilatına yapılan başvurularla birlikte AK Parti'nin Bayburt Milletvekili aday adayı sayısı 22 oldu.

İşte o isimler:

Başvurularını AK Parti Genel Merkezi'ne yapan isimler: Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt eski milletvekili Fetani Battal, Abdulkadir Karaoğlu, Avukat İsrafil Kahraman ve Barış Fidan.

Başvurularını Bayburt AK Parti İl Başkanlığı'na yapan isimler: Abdurrahman Polattimur, Ahmet Yolcu, Atilla Güler, Erol Koral, Fatih Ocaklı, Hacı Bayram Koman, Hacı Ali Polat, İlker Hancı, Murat Bahadır Akkoyunlu, Mustafa Akbaş, Raci Bayrak, Salim Arslanhan, Selim Budak, Şahap Kavcıoğlu, Ufuk Kalekahyası, Ünsal Kıraç ve Veysel Akbaş.

Gözler şimdi il teşkilatlarında 28 Şubat-1 Mart arasında yapılacak parti içi temayül yoklamalarına çevrildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

başvuran 22 aday adayı ve 2 aday kalacak. 20 Aday adayı nerelere atanmayı hedefleyecek?

Avatar
Hüseyin KOÇOĞLU 9 yıl önce

22 sini toplasan bi Hükmü PEKMEZCİ etmez... Al birini vur ötekine.. Hırsız Var.

Avatar
h.ali elçi @Hüseyin KOÇOĞLU 9 yıl önce

sn hükmü pekmezci ,de aday olmalı,dır,afaki yorum yapmayınız.,eski m.vekiller bayburtta
ikamet etmiyorlar,ayda 7 bin tl maaş ,gel keyfim gel??éé!!,5 yılda bayburta gelen yatırımın
iki katını g.hane almış..yetmedi trende cabası???

Avatar
Bayburt 69 9 yıl önce

Bu arkadaşlar haklı beyler!Kariyer planlaması başka nasıl yapılır?Söyler misiniz.