AK Parti'de aday bolluğu

2015 yılı Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için Bayburt AK Parti'de aday bolluğu yaşanıyor.

AK Parti'de aday bolluğu
Bayburt Postası - 2015 yılı Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için Bayburt AK Parti'de yoğun günler yaşanıyor. 10 Şubat itibarıyla kamuda görev yapan isimlerin de dün aday adaylıklarını açıklamalarından sonra iktidar partisinde yine aday bolluğu yaşanıyor.

AK Parti'nin olası hükümetinde kabinede görev verilecek isimler arasında yer alan Maliye Müfettişi Naci Ağbal ve Prof. Dr. Bilgin'in nereden aday olacağı merak konusu olurken, yerelde Bayburt AK Parti İl Teşkilatı'na başvuru yapan isimler de netleşti.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'in yeniden aday adayı olacağı seçimlerde, Halk Bankası Genel Müdürü Yardımcısı ve Bayburt Vakfı Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İlker Hancı, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İçişleri eski Bakanı Ülkü Güney'in Koruma Müdürü Bayram Koman ile Güney'in danışmanı Selim Budak, BAYSİAD Başkanı Salim Aslanhan, Avukat Mustafa Akbaş, İnşaat Mühendisi Erol Koral, Bayburt İl Genel Meclisi eski Başkanı Raci Bayrak, Eczacı Fatih Ocaklı, işadamları Mehmet Aslan ve Ahmet Yolcu şimdilik adaylıklarını duyuran isimlerden. Adaylığı kesinleşen bir diğer isimse Bayburt Kültür Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur. İstanbul'dan da aday adayı olması beklenilen Polattimur'un nereden aday olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.  

Ağbal ve Bilgin nereden aday?

Öte yandan hem AK Parti Bayburt teşkilatının hem de Bayburt kamuoyunun merakla beklediği Ankara'da görevlerinden istifalarını sunan Naci Ağbal ve Prof Dr. Vedat Bilgin'in nereden aday olacağı merak konusu. Maliye Müsteşarı iken görevinden istifa ederek siyasete girme kararı alan ve ismi açıklandığında 'bakan' yakıştırması yapılan Naci Ağbal ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı olan Prof. Dr. Vedat Bilgin'in isimleri Bayburt'ta heyecanla karşılanırken, nereden aday olacakları konusu da merakla bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suçıkanlı 9 yıl önce

Ezene düzene galan hozbürük

Avatar
ismail 9 yıl önce

Rant kapısı olan yerde aday adayıda bol oluyo anlayanlara! başka yokmu?

Avatar
dursun 9 yıl önce

Rant babam rant ...görüşeceğiz bütün aday arkadaşlarla ...bu seçimde bir gerçek var inanın oda karaogludur ...yazın bunu bir kenara

Avatar
Solmaz cebe 9 yıl önce

Sayın özbek % 80 Oyla Bayburt'u zirveye çıkardı bunu gözardı edemeyiz.tekrar aday olması doğal olarak hakkı.Bayburt olarak yanında olmalıyız bir kez daha.Tüm adaylara başarılar Hayırlısı..

Avatar
Umut An 9 yıl önce

Bünyamin ÖZBEK'in yeniden aday olmasını hiç hoş bulmuyorum. Diğer aday adaylarından sürpriz bir isim öne çıkarılabilir. Zira, beklediklerimiz değil, yetkili ağızdan çıkan kişinin aday olmasına alıştırıldık. Israrla istediğimiz Bayburt'u en iyi temsil edebilecek, etkili ve iyi bir siyasetçinin olmasıdır. 2 Milletvekili rekabeti iyice haklılaştırdı. Halkın teveccühüyle yarışı kazanacak olanları şimdiden kutlarız.

Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

13 yıldır bayburtun kalkınması adına demiryoluna sıcak bakmayanlar.!!!,şimdi aday adayı
o kişiler kendilerini bilirler,dolayısıyla seçmen ve r.t.erdoğanda iyi bilir,zaman çare olcak
,,,tren için 18 bin imzalı dosyayıda vermediler,sn vekil tekrar aday???,imzalara saygı
gösterilmeliydi???

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Seçimle gelecek Muhtar, Belediye başkanı, meclis üyesi, rektör, Vekil yani seçimle gelecek olan kişiler görev süresince devletten maaş almamalıdır. Bunu yapabiliyorlar mı? Yapamıyorlarsa seçmenin verdiği oy vebal altında olmalıdır. Peygamberimize Allahın "ben sizden bir ücret istemiyorum" emri gereği. Karar seçmenindir.

Avatar
fahri @Solmaz cebe 9 yıl önce

Cumhurbaşkanımızın şahsına giden oylardır.eyer şahıs olarak düşünürsek kim olursa olsun cüzi oylar alırlar Liderlik farkı oy getiriyor. Ak partiden bünyamin özbek değil sen de aynı oyu alırsın.bunu onlarda biliyor. kariyeri olsun olmasın Şahsım Türkiyenin geleceği için oy verdim hep.bayburtlu bu yüzden hassastır.kendinden çok ülkesini düşünür. ama malı götürenler oluyor..maalesef ak parti harici partiler liderleri olmadığı için doğru dürüst muhalefet yapamıyor oy getirisi olmuyor. beyaza siyah demeye devam etsinler...her seçim aynı hezimete davetiye çıkarıyorlar.