AK Parti'de 3 aday daha

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı milletvekilliği aday adayı resmi başvurularını almaya devam ediyor.

AK Parti'de 3 aday daha
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığı milletvekilliği aday adayı resmi başvurularını almaya devam ediyor. Bayburt Kültür Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur'un adaylık açıklaması yaptığı gün içerisinde AK Parti'ye 3 isim daha başvurdu.

Bayburt İl Genel Meclisi eski Başkanı Raci Bayrak, Bayburt Belediyesi'nde görevli Ufuk Kalekahyası ve Veysel Akbaş resmi başvurularını AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'a teslim ederek birer açıklama yaptılar.

Bayrak: "Bayburt'u Ankara'da temsil etmek istiyorum"

Bayburt İl Genel Meclisi eski Başkanı Raci Bayrak, il genel meclisi başkanlığı görevinde iken Bayburt'a yapılan hizmetlere değindiği konuşmasında, "Görev verildiği takdirde ilimiz ve ülkemiz için en iyi hizmetleri yapmaya çalışcağız" dedi. 

2009-2014 yılları arasında 5 yıl süre ile Türkiye'yi Avrupa Konseyi'nde yerel yönetimler kongresinde temsil ettiğini söyleyen Bayrak, "Şimdi bu şehri, Bayburt'u sizlerin desteği ile Ankara'da temsil etmek istiyorum" diye konuştu.

Kalekahyası: "Bayburt'u bölgenin gözde şehri yapmanın arzusundayım" 
     

Bayburt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ndeki görevinden istifa ederek AK Parti'den aday adaylığını bugün resmiyete döken Ufuk Kalekahyası ise, "Bizim Bayburt için çok büyük hayallerimiz var. Bu hayallerimizi Allah'ın lütfu, sizlerin de desteği ile gerçekleştirip Bayburt'umuzu bölgesinin gözde şehri yapmanın arzusundayım"  dedi.

Kalekahyası, şu açıklamayı yaptı:     

"İçinizden bir kardeşiniz, bir evladınız olarak ilimizin sosyo-ekonomik hayatını çok iyi bilmekteyim. Tarihin ve kültürün son durağı olan İrşadi Babalar, Şair Zihni, Celali, Hicrani, Dede Paşa Hazretleri, Hacı Şaban Efendi Hazretleri, Dede Kokurt'un yurdu, evliyalar ve enbiyalar diyarı şehrimize hizmet etmeyi kendime bir görev olarak adledip çıkmış olduğum bu yolda Bayburt'un gerek ekonomik gerekse sosyal açıdan gelişmesi yolunda hizmet için bütün kalbimle buradayım. Yaşantım boyunca hep Bayburt'ta oldum ve Bayburtlu kardeşlerimin sorunlarının sıkıntılarında, kederlerinde, neşelerinde hep yanlarında oldum. Bayburt'un mahallerinde, caddelerinde büyüyen bir kardeşiniz olarak Bayburt'umuzun neye, ne şekilde ihtiyacı olduğunu çok iyi bilen bir kardeşinizim. Bizim Bayburt için çok büyük hayallerimiz var. Bu hayallerimizi Allah'ın lütfu, sizlerin de desteği ile gerçekleştirip Bayburt'umuzu bölgesinin gözde şehri yapmanın arzusundayım." 

Akbaş: "Bu şehrin problemlerini biliyoruz"  

AK Parti'den Bayburt milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan bir diğer isim Veysel Akbaş oldu. Partililerin katımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşan Akbaş, "35 yıldır bu şehirde yaşıyoruz, bu şehrin problemlerini biliyoruz. Çünkü biz siyasetin her kademesinde varız ve sivil toplum örgütlerimizde üzerimize düşen her hizmete koşuyoruz" dedi.

"Siyaset ahlak limanının vazgeçilmez unsurudur" diyen ve 7 Haziran seçimlerinin dünyadaki tüm malum milletler için önemli olduğuna değinen Akbaş, konuşmasında şu ifadelere yerdi:

"Yaklaşık 1 aydır Ankara’da İstanbul’da ve Bayburt’ta dostlarımız ve siyasi büyüklerimizle istişarelerimizi yaparak karar vermiş bulunmaktayız. Bugün burada 25. dönem milletvekilliği aday adaylığımızı ilan etmek için toplanmış bulunmaktayız. Davetimize yoğun katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bugüne kadar hizmet eden vekillerimize bir kez daha hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor hizmet yarışında bende varım diyen ak yürekli aday adayı kardeşlerime bu yarışta başarılar diliyorum."

"Ak hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz"

"Sizler bizleri tanıyorsunuz, çünkü biz 35 yıldır bu şehirde yaşıyoruz bu şehrin problemlerini biliyoruz. Çünkü biz siyasetin her kademesinde varız ve sivil toplum örgütlerimizde üzerimize düşen her hizmete koşuyoruz. Siyasette ve sivil toplum kuruluşlarında dün vardık bugünde varız yarında var olacağız. Çünkü biz milletimizin duası Allahın rızası için varız ve hep var olacağız. Daha büyük hizmetler için bilgi birikim ve projelerimizi sizler biliyorsunuz, bizlerde inşallah seçilip ak hizmetleri bu şehre kazandırmaya devam edeceğiz. Siyasetin içinde var olmanın avantajlarını kullanıp Ankara’da üst düzey yöneticilerle olan dostluklarımızı Bayburt’a hizmete dönüşmesini sağlayacağız."

"Siyaset ahlak limanının vazgeçilmez unsurudur"


"AK Parti artık siyasi bir parti olmanın ötesine geçmiş bir dava olmuştur. Medeniyetimizin en görkemli örneklerini geçmişimizden güç alarak bugüne taşımanın gayretinde olacağız. Medeniyet tasavvurunda söz söyleme yeteneği olmayanların siyasette var olması düşünülemez. Siyaset dün ile bugünü bağlayan tarihten almış olduğu ilhamla bilgi birikim ve deneyimini bugüne taşımanın adıdır. Siyaset ahlak limanının vazgeçilmez unsurudur. Bu ilkeler üzerinden almış olduğumuz bayrağı sizlerinde desteğiyle daha ileriye taşıyacağız. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri sadece Türkiye konjöktürünün ilgilendiren bir seçim değildir. Bu seçim Ortadoğu’nun, Afrika’nın, Asya’nın yani mazlum halklarında dirilişi olacaktır. Kısaca bu seçim dünyanın 5'ten daha büyük olduğunun ispatı olacaktır. Bu idealler için dün olduğu gibi bugünde seçim bitimine kadar tüm gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki sizlerde bu idealler için dün çalıştığınız gibi bugünde çalışacaksınız. Aday adayı olan kardeşlerimden isteğim şudur birimiz hepimiz birimiz anlayışıyla 7 Haziran akşamına kadar bu şehirde bu davaya omuz vermeleridir. Güçlü Bayburt güçlü yarınlar için desteklerinizi bekliyorum." 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

Gümüşhaneliler ak.parti il bşk ve MHP il başkanı ortaklaşa tren derneği kurdular,
Bayburtlularda yat yat uyu,oh ne güzel bayburtu gerçekten düşünen yok,korkuç ve üzücü
bir durum,yazık

Avatar
burnazlı @bayburt halkı 9 yıl önce

sn hakan kobal muhasebeci,hesap kitap iyi yapar,siz merak etmeyin,tren onun neyine.

Avatar
HAKAN ELÇİOĞLU 9 yıl önce

OZAN BEY YAZINIZI HAYRETLE KARŞILADIK,YETMEDİ TREN BAYBURTTAN GEÇMİYOR DİYORSUNUZ,SANKİ ZEVK ALIYORSUN!?,BU YORUMLARINIZI KINIYORUZ,BAYBURTLU OLAMAZSINIZ,SİYASİ MANEVRA YAPMAYINIZ.HA HA
"YOKSA BİR DİYETMİ VAR???

Avatar
BURHAN G.BAŞI-ANK @Ozan 9 yıl önce

YORUMLARI OKUDUM,ALLAH RIZASI İÇİN,BİR DURUM YOK,ÜZÜLEREK İFADE
EDİLİRSE,TREN İÇİN 18000 BİN İMZALI DOSYA,SN BAŞBAKANA VERİLMEMİŞ??
AYRICA BU İMZA SAHİPLERİ.!!BU SEÇİMDE GEREĞİNİ YAPAR.BU MİLLET APTAL
DEĞİL.!,YAZIK BAYBURT SAHİPSİZ KALMIŞ.YAZIK,YAZIK.

Avatar
gani hakyemez 9 yıl önce

sn raci bayrak,bayburt,un demiryolu ile ilgili durumu,?,ilgisiz kalmıştır,?,ve siyasette
sınıf,ta kaldınız.?,.bayburt bu durumu hak etmemiştir.!!!.yazık,
bu duruma sn h.ali polat,ta dahildir.kimse kusura bakmasın.

Avatar
bayburtlular @Ozan 9 yıl önce

demiryolu g.haneden geçecek ise bayburta ne faydası var?,ayrıca madem Bayburtlu isen
tren bayburttan geçmesi,diğer hatlara karşın,yüzde 50 daha ekonomik,hızı ise kat fazla,
t.c. devletini korumak ve gözetlemek,her vatandaşın hakkı olmalı.!,önemine binaen bölge idare mahkemesi,sizin dediğiniz projeyi iptal eder.yeter artık,bayburtun hakkını savun!!?

Avatar
bayburt halkı @Ozan 9 yıl önce

sn başbakana neden demediniz.tren in bayburttan geçmesi diğer hatlardan 100 km kısa
ayrıca 4 milyar dolar daha ekonomik,hız ise iki kat fazla neden sn başbakana rapor
vermediniz,neden ve niçin.???,aklın ve adaletin yolu birdir ve haktır,yeter artık Bayburt halkıyla alay etmeyin,yeter.

Avatar
bayburt halkı @Ozan 9 yıl önce

ak parti Bayburt il başkanı ve yönetimi,neden sağır oluyor? neden?,sn başbakan bayburta geliyor,yine yönetim,geyik muhabbeti yapıyor,ve sn başbakana tren projesini
18 bin tren için imza dosyasını vermiyorlar??,bu itibarla sn vekil,h.ali polat ve raci bayrak sorumludur,bayburtu düşünen yok.,pes doğrusu,..