AK Parti ilk kez STK'lara soracak

AK Parti ülke genelinde olduğu gibi Bayburt'ta da STK'lara aday adaylarını soracak.

AK Parti ilk kez STK'lara soracak
Bayburt Postası - AK Parti ülke genelinde olduğu gibi Bayburt'ta da STK'lara aday adaylarını soracak. İlk olarak parti temayül yoklamasına tabi tutulan aday adayları için genel merkez mülakatının ardından şimdi de STK'ların görüşü alınacak. 

23 Mart Pazartesi günü Halk eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve Türkiye genelinde uygulanacak sistemle ilgili Bayburt AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

“7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday tespit çalışmaları devam etmekte, bu çerçevede temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleştirilmiş olup ara komisyon çalışmaları sürmektedir. Partimiz Merkez Yürütme Kurulu tarafından, aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının (STK) da sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı alınmıştır.”

Bayburt’ta da 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek yoklama saat Bayburt halk Eğitim Merkezi’nde saat 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.