Ağbal ve Özbek'e coşkulu karşılama

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, partililerin oluşturduğu coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. İşte detaylar...

Ağbal ve Özbek'e coşkulu karşılama
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, partililerin oluşturduğu coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Aydıntepe yol ayrımında yüzlerce araçtan oluşan konvoy ve davul zurna eşliğinde karşılanan adaylar, tek tek partililerle kucaklaştı.

Gençlik Kolları teşkilatının 'Kale Gibi Reisin Milletvekilleri, Şehrimize Hoş Geldiniz' yazılı pankart açtığı, AK Parti Kadın Kolları teşkilatının çiçek sunduğu her iki aday da, coşku nedeniyle partililere teşekkür etti. Bünyamin Özbek, "bu milletin gücü" derken, Ağbal sessizliğini korudu ve kendilerini gösterilen ilgiyi dikkatle takip etti. 

Karşılamaya, adaylarla birlikte gelen AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belde ve ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Aday adayı olmuş bir çok ismin de yer aldığı karşılama, renkli görüntülere sahne oldu. 

Konvoy halinde şehir merkezinde tur atan partililer daha sonra aday tanıtım toplantısı için Şair Zihni Kültür Merkezi'ne geçti.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen aday tanıtım toplantısı için tıkla...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 9 yıl önce

yazıklar olsun size, devletin memuru, müdürü sanki davet edilmişler gibi karşılamaya gitmişler. inşAllah sonunuz olur. dualarımız bu şekilde. diktatörlük geliyor. hatırıma geldi anlatacağım. bir konferansa katılan memurlara zamanın meb müdürü birilerinin telkini ile soruşturma açmıştı. şimdi ise soruşturma açması gereken müdürler direk siyasetin içinde. ben şimdi bu müftüye mi saygı duyacağım. camide gördüğüm an camiden çıkacağım.

Avatar
m.emin şimşek-haho 9 yıl önce

bu karşılamada sayın kemalettin aksoyun(il müftüsü)"siyasi arenada bulunması
istismara yol açmıştır.,kınıyoruz.yazıklar olsun,ve saygınlığını yitirmiştir.pes doğrusu

Avatar
m.mustafa yıldırım,istanbul 9 yıl önce

bayburt müftüsüne,müftü bey istifa ediniz,siyasete giriniz,bu ne hal,hangi müftü,
siyasi adaylarını karşılamıştır,hayret bişe.sn valilerden örnek al,sn müftü.

Avatar
mehmetistanbul 9 yıl önce

bünyamin özbek e helal olsun, 20 aday adayını ortalığa sürdü, kendisi üstünü bile kirletmeden olaydan sıyrıldı çıktı. adam 4 yıl sadece yemın töreni için kürsüye çıktı. çok çalıştı, çok çabaladı. ve sonunda yine istediğini aldı. diğer aday adaylarıda yine kandırıldı. chp bile ön seçim yaptığı yerlerde demokrası işleterek kazananları aday gösterirken. isminde adalet olan bir partı bunu yapmıyorsa yazık diyorum sadece. temayül oylamasıyla 2 dönemdir insanları kandırmak bu dünya için olabilir ama öbür dünyada nasıl bahane bulacaklar çok merak ediyorum. bünyamın özbek yedi sülalesi cemaatçiyken cemaate savaş açtığını ilan eden ak partının samimiyetine inanmıyorum ve bu saatten sonrada cemaatle ilgili yazılıp çizilen herşeyin yalan olduğunu düşünüyorum. yazıklar olsun 20 kişiyi kandırıp onların duygularıyla dalga geçen ak partiye, bu 20 kişiye gönül verip onları destekleyen delegelerin ve seçmnelerin ahı üzerinizdedir.