Ağbal ve Bilgin, Aydıntepe Belediyesi'nde

AK Parti Bayburt milletvekili adayı Naci Ağbal ile Ankara 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Vedat Bilgin, Aydıntepe Belediyesini ziyaret etti.

Ağbal ve Bilgin, Aydıntepe Belediyesi'nde
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt milletvekili adayı Naci Ağbal ile Ankara 2. bölge 4. sıra milletvekili adayı Vedat Bilgin, Aydıntepe Belediyesini ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Aydıntepe'ye gelen Ağbal ve Bilgin, Belediye Başkanı Haşim Şentürk'ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Aydıntepeli olan Bilgin, AK Parti'nin halka hizmet götürürken belediyelerin siyasi kimliklerine bakmadığını belirterek, "Biz belediye hizmetinin mükemmelliğine bakarız. Halka eşit gitmesine bakarız, bölgeye katkı yapmasına bakarız. O bakımdan her türlü desteği yapmaya her an hazırız. Sayın Naci Ağbal da inşallah siyaseten bu konularda daha fazla katkı yapacak bir konuma gelecek" dedi.

Ağbal ise Bayburt'taki ilk hizmetinin Aydıntepe'ye olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Aydıntepe'ye ilk seçim çalışması için geldiğimde beni burada 15 yıl önce yapılan ancak atıl durumda bulunan okul binasına götürdüler. Orayı gezdiğimde dedim ki buraya mutlaka bir şey yapmalıyız çünkü devlet buraya bu kadar para yatırmış. Aydıntepe Meslek Yüksek Okulu fikri orada kafamda netleşti. Onun için Aydıntepe'ye ilk yaptığım hizmet olması bakımından, Bayburt'a yaptığım ilk hizmet olması bakımından bizim için önemli. İnşallah Aydıntepe'ye değer katar. Aydıntepe'de daha da güzel şeyler yaparız. Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra Aydıntepe ve Aydıntepe'nin köyleri çok daha güzel hizmetleri hak ediyor."
Aydıntepe Belediye Başkanı Şentürk, ziyaretin kendisini onurlandırdığını kaydederek, "Ben de seçimlerin ardından siyasi kimliğimi bir tarafa bırakarak Aydıntepe'nin menfaati için Aydıntepe'ye ne gerekiyorsa onu sürekli yapmaya çalıştım. Ben vatandaşlarımız arasında da siyasi ayrım gözetmeksizin onların hizmetinde oldum. İnşallah Naci Ağbal ve Vedat Bilgin'le daha güzel çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Ağbal ve Bilgin, daha sonra Aydıntepe esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 9 yıl önce

o makama gi̇di̇p özür di̇lemesi̇ gereken bi̇ri̇ vardi, oda kabahati̇ni̇ bi̇ldi̇ği̇ i̇çi̇n gi̇tmemi̇ş belli̇. demekki̇ i̇nsanlarin görüşüne saygi duymak gereki̇r. sözde hakdan adaletten bahsedenler i̇ş i̇craata geli̇nce teget geçi̇yorlar.