Ağbal'dan '1 Kasım' değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, "1 Kasım seçim sonuçları gösterdi ki olumlu, özverili siyaset yürütürseniz ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan, güvenlik, huzur, kardeşliğe öncelik verirseniz, vatandaş da bunun karşılığını seçim sandığında gösteriyor" dedi.

Ağbal'dan '1 Kasım' değerlendirmesi
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, "1 Kasım seçim sonuçları gösterdi ki olumlu, özverili siyaset yürütürseniz ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan, güvenlik, huzur, kardeşliğe öncelik verirseniz, vatandaş da bunun karşılığını seçim sandığında gösteriyor" dedi.

Kent merkezindeki esnafla sohbet eden Ağbal, daha sonra Şair Zihni Kent Ormanı'nda bulunan Balevi'ndeki esnafla bir araya geldi.

Ağbal, burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde partisine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Siyaseti, seçim çalışmalarını hep ahlak ve erdem üzerinden yürüttüklerini belirten Ağbal, "Siyaset bir yarış, bir rekabet. Herkesin Bayburt'a ve ülkemize dair, Türkiye'ye dair iddialarının olması lazım. Biz AK Parti olarak Türkiye'yi değiştirmek, dönüştürmek, yeni bir Türkiye inşa etmek için başta seçim beyannamemiz olmak üzere çok sayıda vaatte bulunduk, reform yapma çabamızı vatandaşımızla paylaştık. Mega projeleri vatandaşımıza söyledik ve yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Ağbal, Bayburt'ta da her zaman hizmet üzerinden siyaset yürüttüklerini ifade ederek, yapacaklarını söylediklerini, rakipleriyle ilgili olumsuz kampanya yürütmediklerini anlattı.

Ağbal, şöyle devam etti:

"Sadece kendimizi anlattık. Siyasi duruşumuzu, Bayburt'a, geleceğe ilişkin planlarımızı, projelerimizi anlattık. Bunu anlatırken de samimi olarak vatandaşımızla bir araya geldik. Onlarla ne zaman bir araya gelsek, onların dertlendiği dertlerle biz de dertlendik. Onların bir sıkıntısı varsa o sıkıntıya biz ortak olduk.

Bu seçim sürecinde kurduğumuz bu büyük gönül köprüsü, 1 Kasım seçimlerinde Bayburt özelinde çok ciddi teveccühü de beraberinde getirdi."

AK Parti'nin, 1 Kasım'da oy oranını ciddi oranda arttırdığını vurgulayan Ağbal, bunun değişik sebepleri bulunduğunu söyledi.

"7 Haziran'dan sonra bu ülkede yaşananlar var" diyen Ağbal, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin, hükümetimizin ortaya koyduğu meseleler karşısında tavırlar var. Her zaman meselelerin çözümü için bir gayret içerisinde olduk. Uzlaşıyı her zaman önceledik. 'Bir sorun varsa üzerine birlikte gidelim' dedik. Dolayısıyla 'Bir terör meselesi varsa onların üzerine gidelim, birlikte çözelim' dedik. Bütün bu olaylar da vatandaşlarımızın gözleri önünde cereyan etti. Kimlerin sadece bu memlekete ilişkin sevgisinin sözde kaldığını gördü. Kimlerin barış söylemleri söylemesine rağmen başka bir planda bu ülkeyi terörize etmeye çalıştığını gördü.

Bütün bu meselelere karşı dimdik duran, ülkenin, memleketin bekası için her aşamada sorumluluk alan, çözüm üreten AK Parti iktidarını da gördü. Dolayısıyla Türkiye genelinde 1 Kasım seçim sonuçları gösterdi ki olumlu, özverili siyaset yürütürseniz ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayan, güvenlik, huzur, kardeşliğe öncelik verirseniz, vatandaş da bunun karşılığını seçim sandığında gösteriyor."

Ağbal, 7 Haziran'daki seçimin ardından 5 aylık sürede vatandaşların yaşananları iyi gözlemlediğini ifade ederek, AK parti iktidarına ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesi dahil olmak üzere büyük teveccüh gösterildiğini anlattı.

Türkiye genelinde oluşan olumlu atmosferin, Bayburt'ta da büyük ölçüde yaşandığına dikkati çeken Ağbal, "Bayburtlu hemşehrilerimiz de ben inanıyorum ki sandığa giderken bu ülkenin güvenliği, hepimizin huzuru, birliği, beraberliği kardeşliği, ekonominin, siyasetin istikrarı, ülkenin içeride ve dışarıda daha güçlü olabilmesi için AK Parti iktidarının devamını uygun buldu. Çok önemli bir tercih. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.