Aday adaylarının ilk seçimi

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde bu sabah başlayan temayül yoklaması saat 16.00'da sona erdi. İşte detaylar...

Aday adaylarının ilk seçimi
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti'de milletvekilliği genel seçimleri için temayül yoklaması başladı. Şair Zihni Kültür Merkezi'nde bu sabah başlayan temayül yoklaması saat 16.00'da sona erdi.

Aday adaylarının teşkilat mensuplarına yönelik kulis çalışmalarının göze çarptığı ve heyecanlı dakikaların yaşandığı temayül yoklamasının sonuçları ise açıklanmadan Ankara'ya gönderilecek.  

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, süreçle ilgili Bayburt Postası'na konuştu. 7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 22 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade eden Kobal, “Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü gerçekleştiriyoruz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir. Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Tarafsız değilsin Bayburt postası

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

temayül yoklaması niçin yapılıyor. yapmayın kardeşim madem genel merkez istediği adamı seçecek açılmadan merkeze gönderilmesinin anlamı ne