Ülkü Ocakları’ndan ücretsiz 6 kurs

Bayburt Ülkü Ocakları ilk ve ortaokul öğrencilerinin yararlanacağı Kuran-ı Kerim, İlmihal, Matematik, Türkçe, Halk Oyunları ve Bağlama kursu açıyor.

Ülkü Ocakları’ndan ücretsiz 6 kurs
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları ilk ve ortaokul öğrencilerinin yararlanacağı Kuran-ı Kerim, İlmihal, Matematik, Türkçe, Halk Oyunları ve Bağlama kursu açıyor. Ücretsiz olarak verilecek olan kurslar için 13-20 Nisan tarihleri arasında Bayburt Ülkü Ocakları’nda kayıt yaptırılabilecek. Kurslar 26 Nisan’da başlayacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı  Oğuzhan Okutmuş, Ülkü Ocakları’nın başarıya giden yolda her zaman öncülük ettiğini belirterek, "Şehrimizde gençlerimiz töreden uzak, kişiliğini kazanamamış, günü birlik yaşam tarzını tercih ettikleri tüm kamuoyunun gözleri önündedir. Bizler Ülkü Ocakları olarak birçok başarılı eğitim programının altına imza atmış bir kurumuz. Bu çalışmalardan bir başkasını da 26-27 Nisan Cumartesi-Pazar günleri başlatmış olacağız. Bu kurs ile beraber öğrencilerimiz hafta sonlarını yuvamızda geçirecek, arkadaşlık ortamını, toplu yaşama koşullarını ve de toplumsal saygıyı öğrenip, uygulamalı olarak yansıtacaktır.”

Kuran-ı Kerim, İlmihal, Bağlama, Halk Oyunları, Matematik ve Türkçe başlıkları altında 6 ana daldan oluşacak kursların yanı sıra gençlere sohbet, münazara ve istişare ortamları da oluşturmayı planladıklarını söyleyen Okutmuş, “İlkokul ve ortaokuldaki öğrencilerimizin katılım sağlayabilecekleri kurslarımızda, branşında uzman kişiler görev yapacaktır. Öğrencilerimiz sabah evden alınarak, tüm gün boyunca yemek ihtiyaçları karşılanıp kurs bitiminde de yine ocağımızın yöneticileri tarafından evlerine teslim edilecektir. Bu çalışmamızın güzel sonuçlar doğuracağı ve topluma faydalı bireylerin yetiştirileceği ülküsü ile yola çıkmış bulunuyoruz. Ümit ediyorum ki hedeflenen merhaleye ulaşır ve memleketimiz gençliğine önemli katkılar sağlarız. Bu duygular ile tüm öğrenci kardeşlerimizi ocağımıza davet ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Öte yandan kayıt için 13-20 Nisan tarih aralığı belirlenen kurslara bizzat Bayburt Ülkü Ocakları'nda kayıt yaptırılabileceği gibi 0506 465 55 36 - 0534 376 96 66 - 0541 591 84 81 - 0458 211 55 65 nolu telefonlardan da kayıt yaptırılabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.