Ülkü Ocakları'ndan Dede Korkut sürprizi

Ülkü Ocakları Bayburt merkezde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokullara içerisinde Dede Korkut hikayelerinin bulunduğu çizgi roman kitabı hediye etti...

Ülkü Ocakları'ndan Dede Korkut sürprizi
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları okullara Dede Korkut isimli kitap dağıttı. Ülkü Ocakları Bayburt merkezde bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokullara içerisinde Dede Korkut hikayelerinin bulunduğu çizgi roman kitabı hediye etti.

Çizer Serdar Demircan tarafından hazırlanan ve Bilgeoğuz yayınevinden çıkartılan Dede Korkut kitabının içerisinde 13 tane hikaye yer alıyor.

Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu içerisinden oluşturulan bir ekip tarafından 19 okulun müdürüne, okul kütüphanesine kaydedilmesi için 2’şer adet kitap hediye edildi.

Dede Korkut kitabının, gelişme çağında olan öğrencilerin Türk tarihini ve kültürünü öğrenmeleri adına önemli bir eser olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, “Çocuklarımızın, Türk Kültüründe önemli bir yere sahip olan Dede Korkut’u daha iyi tanımaları adına okullarımıza bu önemli eseri hediye ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.