Şölen mevsimi Karaçayır’da başlıyor

Bayburt'ta şölen mevsimi Karaçayır’da başlıyor.

Şölen mevsimi Karaçayır’da başlıyor
Bayburt Postası - Karaçayır Şenlikleri’nin bu yıl yedincisi düzenleniyor. İlk olarak  2008 yılında organize edilen ve geleneksel bir şekilde her yıl düzenlenen Karaçayır şenlikleri 22 Haziran pazar günü yapılacak.

Demirözü’nde Karaçayır mevkiinde yapılacak şenlikte Türk halk müziği sanatçıları Yağız, Cem Malkoç ve Nigar Ekinci ile birlikte yöresel sanatçılardan Bünyamin Oruç, Fatih Açıkgöz ve Alper Eslek sahne alacak. Yöresel folklor gösterilerinin de sahneleneceği şenlik, 12.00′da başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecek.

Şenlikler ile ilgili bir açıklamada bulunan Bayburt Demirözü Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hacıarifoğlu, etkinliğin herkese açık olduğunu belirtti. Hacıarifoğlu açıklamasında, "Demirözü Dernekler Birliği olarak sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Geçmiş yıllarda da düzenlenen bu etkinliklerde hemşerilerimiz çok coşkulu ve renkli zaman geçiriyor. Burada çocuklarımızın ve gençlerimizin yılda bir gün de olsa rahatlamalarını ve gurbetteki Demirözülü’lerin sıladaki yakınlarını görmelerini de sağlıyoruz. Etkinliğimiz tüm Bayburtlu’lara açık" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.