Şölen mevsimi Karaçayır'da başladı

Bayburt’ta ‘şölen mevsimi’ Karaçayır Şenlikleri ile başladı.

Şölen mevsimi Karaçayır'da başladı
Bayburt Postası - Bayburt’ta ‘şölen mevsimi’ Karaçayır Şenlikleri ile başladı. Demirözü İlçe Belde ve Köy Dernekleri Birliği tarafından düzenlenen 8. Karaçayır Şenlikleri her yıl olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü. Karaçayır Mesire Alanı’nda gerçekleşen şenliklerde bir konuşma yapan Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bayburt’un Türkiye’de birlik ve beraberliğin çimentosu olduğunu kaydeden Kavcıoğlu, Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara dikkat çekerek şunları kaydetti:



“Bu şenliklerin en güzel tarafı Bayburtular’ın bir araya gelmesi ve özlem gidermesi. Biz Bayburtlular nerede olursak olalım birlikteliğimizi pekiştiririz. Bu birliktelik sadece Bayburt’un değil Türkiye’nin de gücünü gösteriyor. Dünyanın Türkiye üzerinde oynadığı oyunlara baktığımızda Bayburtluların Türkiye’de bu birlik ve beraberliğin çimentosu olma görevini üstlenmesi çok anlamlı. Türkiye’yi bu coğrafyada bertaraf etmeye çalışan güçlerin oyunları ve bu güçlerin Türkiye’deki maşalarının yaptıkları gözümüzden kaçmıyor. Türkiyedeki tüm siyasi partilerimizin duruşları çok önemli. AK Parti ve MHP liderinin dünyaya verdikleri birlik mesajı çok önemli. Bu doğrultuda bugün burada  AK Parti ve MHP teşkilatlarının bir arada oluşu çok önemli. Bu birliktelik refrandumda Bayburt’a Türkiye birinciliği getirmiştir. Ülkemizin geleceği söz konusu olduğunda Bayburtlu’nun duruşu nettir. Hangi partiden olursak olalım vatan, millet, bayrak bizim en kutsallarımızdır. Biz oldukça Türkiye dünyaya meydan okumaya devam edecektir. Türkiye’ye operasyon çekmeye kalkışan tüm güçlere karşı dik duracağız. Türkiye tüm milletlerin şemsiyesi olarak bu coğrafyada dimdik ayakta olacak. Bu ülkede siyaset yapıp maşa olanları da uyarıyorum, aklıselim davranmaya çağırıyorum. Dünyadaki tüm mazlumlar için bu ülke ilelebet var olacak. Bu güzel şenliklerin düzenlenmesinde başta dernek başkanımız Selami Hacıarifoğlu ve yönetim kurulu üyelerimize, diğer dernek başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

Karaçayır Şenlikleri’ne her geçen yıl ilginin biraz daha arttığını ifade eden Demirözü İlçe Belde ve Köy Dernekleri Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu ise, “8. düzenlediğimiz Karaçayır Şenlikleri’nin amaçlarından bir tanesi birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bunu da sağladığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Halayların çekildiği şenlikte 10 sanatçı sahne aldı. Bayram Aygün’ün sunumuyla gerçekleşen programda Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak, Azmi Küçük, Cem Malkoç, Bünyamin Oraç, Sezai Çeçen, Naim Coşkun, Turan Ali, Alper Eslek ve Fatih Açıkgöz sahne alan isimler oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.