Mehmet Derindağ'dan “iletişim“ dersi

Bayburt Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Bayburt Sosyal Medya Kulübü, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Mehmet Derindağ'dan “iletişim“ dersi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Bayburt Sosyal Medya Kulübü, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Kanal 7 televizyonu ana haber spikeri Mehmet Derindağ'ı Bayburt'ta ağırlayan kulüp üyeleri, 350 öğrencinin katıldığı bir eğitim programına imza attı. Bayburt Üniversitesi Konukevi konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Mehmet Derindağ, katılımcı öğrencilere kariyer adımları, etkili iletişim, hitabet sanatı ve diksiyon başlıkları altında bir eğitim verdi.

Başkanlığını Halil İbrahim Öğreten'in yaptığı Bayburt Sosyal Medya Kulübü, 2012 yılında kuruldu. Bayburt Üniversitesi çatısı altında kurulan kulüp, gönüllülük esası üzerinden çeşitli etkinliklere imza atıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.