Kurtuluşun 104. yıl dönümü fotoğraf sergisi ile başladı

Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü etkinlikleri “Geçmişten Günümüze Bayburt” adlı fotoğraf sergisi ile başladı. 

Kurtuluşun 104. yıl dönümü fotoğraf sergisi ile başladı

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen fotoğraf sergisinde Bayburt'un işgal dönemlerinden 1960'lı,70'li yılların kurtuluş kutlamalarına uzanan tarihi fotoğraflar sergilendi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, sergide belediyede geçmişte oluşturulmuş arşivde yer alan fotoğragfların sergilendiğini, serginin Bayburt'un geçmişine açılan bir pencere olarak çok kıymetli olduğunu kaydetti.

Vali Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve diğer davetlilerin katılımıyla açılan sergide, Başkan Pekmezci tarafından fotoğraflar hakkında bilgiler verildi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BOZKURT 2 yıl önce

NERDE O ESKİ KURTULUŞ BAYRAMLARI. HEPSİNİN İÇİNE ETTİLER.
BU MEMLEKET BU DÖNEM KADAR GEÇMİŞİNDEN KOPARILMAMIŞTIR. VARSA YOKSA 2002 SONRASI. DERSEN BU MEMLEKETİ DÜŞMANIN ELİNDEN 2002 DEN SONRA KURTARILDI. 21 ŞUBAT TÖRENLERİNİ İPLE ÇEKERDİK. DEDELERİMİZİ, NENELERİMİZİ, ANALARIMIZI, BACILARIMIZI, GELİNLERİMİZİ KATLEDEN KALLEŞ ERMENİLER İLE İLİŞKİLERİ GENE BUNLAR SULANDIRMAYA BAŞLADILAR. BIRAKIN GEBERSİNLER. ERMENİLERİN MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ DÜŞMANLIĞI BİTMEZ. BUNLAR KALLEŞ VE HAİN BİR MİLLETTİR. BUNLARA İYİLİKLE YAKLAŞ, YARIN ÇIKAR BAŞKA BİR HİNLİK, ŞEYTANLIK YAPARLAR.