Hem sanat, hem gezi

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından SODES Programı kapsamında yürütülen 'İstihdamın Fotoğrafı' Projesi faaliyetleri devam ediyor. 30 kursiyerin yararlandığı kurs Mayıs ayı bitiminde sona erecek.

Hem sanat, hem gezi
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti tarafından SODES Programı kapsamında yürütülen 'İstihdamın Fotoğrafı' Projesi faaliyetleri devam ediyor. 30 kursiyerin yararlandığı kurs Mayıs ayı bitiminde sona erecek.

Eğitmenliğini Görsel Sanatlar Öğretmeni Zeynel Abidin Öztürk’ün yaptığı proje kapsamında Bayburt'un tarihi ve turistik değerlerine geziler düzenlenerek, kurisyerlerin fotoğrafçılık sanatının gelişmesine katkı sunuluyor.

Proje Koordinatörü Mutlu Adak yaptığı açıklamada; “Eğitimler kapsamında bugün fotoğrafçılık sanatını öğrenen kursiyerlerimiz Bayburt’un ve Türkiye’nin en büyük mağaralarından biri olan Çımağıl Mağarası'na giderek öğrendiklerini teoriden pratiğe geçirme fırsatı yakaladılar. Eğitim gezisinde doğa manzaraları, Dede Korkut Türbesi, Çımağıl Mağarası fotoğraflandı. Bu şekilde gençliğimiz ülkemizin zenginliklerini keşfederken hem sosyalleşiyor, hem de sanat öğreniyor. Bu eğitim gezilerimiz önümüzdeki haftalarda da sürecektir. Bu çalışmalarımıza destek veren Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız’a, Valilik SODES Birim Sorumlusu Mete Emir’e ve eğitmenimiz Zeynel Abidin Öztürk’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.