'Gençlerin İyilik Ağacı' kitap açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen 'Gençlerin İyilik Ağacı' projesi kapsamında Bayburt’ta bir etkinlik düzenlendi.

'Gençlerin İyilik Ağacı' kitap açtı
Bayburt Postası - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen 'Gençlerin İyilik Ağacı' projesi kapsamında Bayburt’ta bir etkinlik düzenlendi. 

"Bir çınar nasıl büyüdükçe kökleri sağlamlaşıyorsa, ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ da iyiliklerle büyüyüp kökleriyle tüm dünyayı saracaktır" sloganıyla yürütülen proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bahçesindeki ağaçlar bakanlıkça gönderilen kitaplarla süslendi. 

Proje koordinatörü Seda Işıl Karslıoğlu, etkinlikteki amaçlarının gençlerin ağaçlarda bulunan yönergeleri takip ederek Gençlik Merkezi kütüphanesindeki tüm kitapların farkına varmaları ve okuma imkanı bulmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

"Bir iyilik yap, bir kitap kazan" sloganıyla başlatılan etkinlikte 24 Ekim'e kadar en fazla kitap okuyan gence sürpriz hediyeler verileceğini söyleyen Karslıoğlu, “Bunun için gençlerimizin yapması gereken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi kütüphanesinde isimlerini kaydederek kitapları alıp okumak olacak” dedi.

Bayburt Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ise, projede emeği olanlara teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“İyilik yapmanın alışkanlık haline dönüşmesi, iyiliklerin paylaşılması yoluyla toplum bilincinin artırılması ve kişilerin değil, yapılacak iyiliklerin ön plana çıkması amacıyla tüm gençlik merkezlerimizde uygulamaya başlanmış bir Gençlik ve Spor Bakanlığı projesi olan ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ kapsamında yaptığınız bu güzel etkinlik için sizlere kendi adıma teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığının giderek azaldığı şu dönemde bir nebze olsun kitaplarla haşır neşir olmalarında payımız olursa ne mutlu bize. Genç ve çocuklarımızı da bu ağacın altında gölgelenirken ellerinde bir kitap okurken görmek en büyük arzumuz."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.