Geleneksel oyunlar yarıştı

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi.

Geleneksel oyunlar yarıştı
Bayburt Postası - Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi. Mendil kapmaca, dokuz taş, yakan top, yağ satarım bal satarım, halat çekme, çuval yarışı ve çember oyunlarının oynandığı şenlikte 29 okul yarıştı. Yarışmada ilk ikiye giren okullara ödüller verildi.

Yarışmalarda dereceye giren okullara ödülleri Bayburt Valisi  Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.