Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği başladı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen 2014 yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği başladı.

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği başladı
Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen 2014 yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği başladı. Unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını gün yüzüne çıkarmayı amaçlayan şenliklere Bayburt’ta tüm il ve ilçe ilköğretim öğrencileri katılıyor.

Şenlikler ile ilgili ilk çalışma Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü futbol sahasında yapıldı. Geleneksel Çocuk Oyunları İl Temsilcisi Aydın Doğan’ın oyun kuralları hakkında öğrencilere bilgi verdiği müsabaka öncesi, oyunlar için okullardan katılan çocuklar oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Renkli görüntülerin oluşturulduğu alanda müsabakalarda yarışacak olan çocuklarına destek veren veliler de çalışmaları izledi.

6 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında sürecek olan şenliklerin final müsabakaları 1 Haziran’da yapılacak.  Final müsabakalarının ardından kazanan okullar ödüllendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.