Bayburt 2. Öğrenci Sanat Şenliği

Baksı Kültür Sanat Vakfı, bu yıl Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği’nin ikincisini düzenliyor.

Bayburt 2. Öğrenci Sanat Şenliği
Bayburt Postası - Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği’nin bu yıl ikincisi düzenleniyor. Baksı Kültür Sanat Vakfı, geleceğin sanatçılarını aramaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Haziran’da ilki gerçekleştirilen ve ilköğretimden liseye kadar yarışmaya katılan öğrencilerin güzel sanatlar alanındaki çalışmalarını içeren Bayburt Öğrenci Sanat Şenliği, bu yıl yine Baksı Müzesi’nde yapılacak.

Bayburt 2. Öğrenci Sanat Şenliği bu yıl ÜLKER’in sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Yetenekli çocukların keşfedileceği bu yılki etkinlikte ‘Bize Evini Anlat’ konulu resim yarışması düzenlenecek.  Yarışma öncesi Prof. Hüsamettin Koçan, Heykeltıraş Seyhun Topuz, Moda Tasarımcısı Özlem Süer, Sponsor Ülker temsilcisi olarak Zuhal Şeker, Öğretim Üyesi Mürteza Fidan ve Elvan Ekren’den oluşan jürinin seçtiği 30 öğrencinin atölye çalışmaları sürüyor.  

Atölye çalışmaları sonunda seçilen 15 öğrenciye, 1 yıl boyunca ÜLKER’in katkılarıyla Özel Yetenek Bursu verilecek. Etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan eserler Baksı Müzesi'nde sergilenecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin daştan 10 yıl önce

bayburtu dünyaya tanıttı,tebrikler.,(bayburtta daha tanıtılacak objeler)var!!!