TANAP proje ekibinden Vali Odabaş'a ziyaret

TANAP proje ekibi Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti.

TANAP proje ekibinden Vali Odabaş'a ziyaret
Bayburt Postası - TANAP proje ekibi Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete TANAP Proje ekibinden Celile Ertunç, Halil Can Emre, Burcu Savaş, Faik Özgür Ararat, Serkan Kirazcı ile Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Mete Emir ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Cem Çoruh katıldı.

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), Türkiye ve Azerbaycan’ın bugüne kadar başarı ile yürüttükleri enerji alanındaki en önemli projelerinden biri olduğu ve dünya enerji piyasalarında da ses getireceğini ve Avrupa’nın ve Türkiye’nin doğalgaz ihtiyacını karşılayacağını belirten yetkililer, bunun yanı sıra bölgede gaz çeşitliliğinin sağlanmasını hedefleyen dev bir proje olduğunu belirttiler.
Yetkililer ayrıca, doğalgazın Avrupa pazarlarına güvenli şekilde temin edilmesini sağlayacak olan projenin, Türkiye'de gittikçe artan doğal gaz talebinin karşılanmasına ve aynı zamanda ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak bir proje olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.