GES'te üretim zamanı

GES'te üretim zamanı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi kurum bütçesine büyük bir gelir sağlayacak olan ve son yıllarda Bayburt'taki en büyük yatırımlardan biri olan Güneş Enerjisi Santrali (GES) enerji üretimine başladı. Şingah Mahallesi Düzlük mevkiinde 75.000 m² alan üzerine yapılan santralde üretilecek enerji için devletin 10 yıllık alım garantisi bulunuyor.

Yapımına geçtiğimiz yılın ekim ayında başlanan ve soğuk kış şartlarına rağmen özverili bir çalışmayla yapımı bitirilerek üretime başlayan 4 MW gücündeki güneş enerjisi santrali yıllık 5 milyon 800 bin KWS enerji üretme kapasitesine sahip. 14 Milyon TL maliyetli santralin Bayburt Belediyesine sağlayacağı gelir ise yıllık 750 bin dolar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

yapılan iş akıllıca ve büyük bir gelir kaynağı.. tebrikler.. lakin artık sayın Belediye Başkanımız su fiyatlarında indirime gider, çevre, emlak vergisini almaz...alsa bile düşük alır.. ve en önemlisi de ev yapımında ruhsat bedelini minimuma indirir. yoksa bayburta hiçbir faydası olmaz..

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Cazibe merkezliği sırası sende Bayburt Belediyesi.Ev yapanlara ruhsat indirimi bekliyoruz..