Doğal Taş Fabrikası’nda İspanya örneği değerlendirildi

Doğal Taş Fabrikası değerlendirme toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Doğal Taş Fabrikası’nda İspanya örneği değerlendirildi
Bayburt Postası - Doğal Taş Fabrikası değerlendirme toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Doğaltaş Fabrikasında gerçekleştirilen toplantıda İspanya’nın Murcia kentinde bulunan Doğaltaş Teknolojileri Merkezi Direktörü Javier Fernandez Cortes, merkezde sahip olunan teknolojik imkanlar, üretim ve pazarlama çalışmalarında uygulanan yöntemler ile kullanılmakta olan teknolojik yenilikler hakkında yönetim kuruluna sunum yaptı. Bayburt İl Özel İdaresi’nin daveti üzerine incelemelerde bulunmak üzere Bayburt’a gelen Cortes, yönetim kurulu üyelerine Bayburt Doğal Taş Fabrikası hakkında hazırladığı raporu sunarak önerilerde bulundu.

Vali Pehlivan başkanlığındaki Yönetim Kurulunun İspanya örneği,ilgili diğer konularda ve özellikle Bayburt'ta teknoloji merkezi kurulmasına yönelik gerçekleştirdiği bilgi alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona eren toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Bayburt Doğal Taş Fabrikası Genel Müdürü Tamer Çevik, Teknik Yardım Ekibinden Takım Lideri Alberto Gomez, proje uzmanları ve sektör temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.