BTSO’dan Doğaltaş Fabrikası'na Proje Desteği

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile Bayburt Doğaltaş Fabrikası Teknolojik Altyapı Geliştirme Projesi kapsamında yaklaşık 350 Bin TL bütçeye sahip bir proje sözleşmesine imza attı.

BTSO’dan Doğaltaş Fabrikası'na Proje Desteği
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının 2018 yılı mali destek programlarından biri olan Yerel Kapasitenin Geliştirilmesi Mali Destek Programları kapsamında desteklenecek proje ile Bayburt doğal taş fabrikasının ihtiyaç duyduğu otomasyon programı karşılanacak.

İmza töreni sonrası bir açıklama yapan BTSO Başkanı Süleyman Seyhan doğaltaş fabrikasının hayata geçtiği günden bugüne sektörde yaşanan gelişmelerin artık bir gereklilik olarak ortaya çıkardığı tarama ve stok otomasyonunun da bu proje kapsamında temini ile fabrikanın önemli bir eksiğinin giderileceğini söyledi ve projenin hayırlı sonuçlar doğurması temennisini ifade etti.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen ve diğer proje sahibi kurumların temsilcilerinin katıldığı törene Vali Ali Hamza Pehlivan, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bekir Kurtoğlu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Genel Sekreter Gökhan Önder Karaoğlu ile ilgili diğer kurum temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.