Bayburt Doğaltaşları İzmir Uluslararası Mermer Fuarında

Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı bu yıl 24. kez kapılarını açtı.

Bayburt Doğaltaşları İzmir Uluslararası Mermer Fuarında
Bayburt Postası - Bayburt Doğaltaşları İzmir Uluslararası Mermer Fuarı'nda tanıtılıyor. Dünyanın en büyük mermer fuarlarından biri olan fuarda yurt içinden ve yüzlerce ülkeden doğaltaş ve teknolojileri alıcıları ve satıcıları bir araya geliyor.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Bayburt Doğaltaş Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Önder Karaoğlu, “Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sektörü öteden beri ilimizin kalkınmasında lokomotif niteliğinde bir sektör olarak değerlendirip bu sektöre özel çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Karaoğlu, bu yıl 24. kez kapılarını aralayan fuarı değerlendirdiği açıklamasında şunları kaydetti:

“Daha önce 4 kez katıldığımız fuara bu yıl doğaltaş fabrikamızın da hizmete başlamış olmasının sağladığı avantajlarla katıldık. Biz de Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla bu fuarda ürünlerimizi sergileme imkânı bulduk. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler zaten bu sektörü öteden beri ilimizin kalkınmasında lokomotif niteliğinde bir sektör olarak değerlendirip bu sektöre özel çalışmalar yürütüyoruz. Bu dört gün boyunca da burada başta Bayburt’a ait doğaltaşlarımız olan, mermerlerimiz, travertenlerimiz ve tüf taşlarımızın tanıtımını gerçekleştirip ulusal ve uluslararası alıcıların beğenisine sunacağız. Fuara dördüncü kez katılışımız fakat bu fuar ilk kez bu çeşitlilikte bir ürün yelpazesi ile katıldığımız fuar oldu. Bunda ilimizde kurulan Doğaltaş fabrikamızın sağladığı avantajların büyük katkısı var. Fabrikadan önce tanıtım yapardık fakat talebi karşılamakta yetersiz kalırdık. Şimdi gerek fabrika altyapımızla gerekse de her geçen gün gelişen sektörel bilgi ve tecrübemizle her türlü doğaltaşı en ileri teknolojik altyapıyla işleyebilip alıcılara ulaştırmak gibi operasyonel bir yapıya sahibiz. Fabrikamızı ve sahip olduğumuz teknolojik imkânları alıcılara gururla tanıtıyoruz. Bize sektörün adeta kalbinin attığı bu fuarda ilimizin doğaltaşlarının tanıtımı imkânını sunan başta Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanımız sayın Mete Memiş ve Ticaret Sanayi Odası Başkanımız sayın Süleyman Seyhan olmak üzere bütün ilgililer teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Fuara Bayburt Doğaltaş Fabrikasının yetkilileri Tamer Çevik ve Nurullah Şentürk ile Bayburt dogaltaş sektöründe faaliyet gösteren işletme temsilcileri katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.