6 köyde elektrik kesintisi var

Bayburt Aras Edaş İl Koordinatörlüğü, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

6 köyde elektrik kesintisi var
Bayburt Postası - Bayburt Aras Edaş İl Koordinatörlüğü, bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, kaliteli elektrik dağıtımı için önceden planlanan ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar kapsamında, 28 Mart Cumartesi günü 09. 30 ile 18.00 saatleri arasında merkeze bağlı Örence, Demirkaş, Sığırcık, Akduran, Çalıdere ve Kop köyleri ile civarlarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca vatandaşların kesintiden kaynaklı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve duyarlı olmaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.