Yeni eve eski adet

TOKİ tarafından yaptırılan konutlarda balkon olmadığı için vatandaşlar, çamaşır sorununa eski usul çözüm buldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilmişti...

Yeni eve eski adet

Bayburt Postası - TOKİ tarafından yaptırılan konutlarda balkon olmadığı için vatandaşlar, çamaşır sorununa eski usul çözüm buldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilmişti.

Geçtiğimiz Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilen konutlarda balkon olmaması dikkat çekti. Yeni konutlarına taşınan ev sahiplerinin, balkonsuz konutlarda çamaşır kurutmak için farklı çözüm yolları üretmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

Vatandaşların kimi konut önünde oluşturdukları derme çatma direkleri kullanırken, kimi de istinat duvarı üzerindeki korkuluklara çamaşırlarını seriyor. Yeni evlerinden memnun olduklarını fakat konutların balkonsuz planlanmasına ise anlam veremediklerini belirten ev sahipleri, balkon olmadığı için binanın ön yüzüne monte ettirecekleri çamaşırlıkla bu sorunu gidereceklerini dile getirdi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.