Şehit Osman’a yeni yazlık evler geliyor

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Şehit Osman Tepesi’ne yeni yazlık evler yapılacağını açıkladı.

Şehit Osman’a yeni yazlık evler geliyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Şehit Osman Tepesi’ne yeni yazlık evler yapılacağını açıkladı. Kamuoyunda vatandaşlar tarafından en çok eleştirilen konulardan biri olmasına rağmen Şehit Osman Tepesi’ndeki imar çalışmalarına bir yenisi daha ekleniyor.

Bayburt Belediyesi tarafından Bayburt’a bağlı köy muhtarları ve il dışında bulunan dernek başkanlarına verilen yemekte bir konuşma yapan Başkan Memiş, açıklamasında, Şehit Osman Tepesi’ne 50 adet yazlık evi inşa edileceğini söyledi.

Konuşmasında, apart evlerin yeri hakkında detaylı bilgi vermeyen Başkan Memiş, şu açıklamayı yaptı:

“Bayburt Belediyesi olarak Şehit Osman’da, 30’u bir, 20’si de bir olmak üzere 50 adet yazlık evi yapıyoruz. Bunlardan 20 tanesi 2,5 kat 135 metrekare olmak üzere her birinin de 100 metrekare bahçesi var. 30 tanesi de 55 metrekareden oluşan apart evlerimiz var. Bunların hepsini de Bayburt Belediyesi olarak satıyoruz. Satış şartlarımızı da en kısa zamanda açıklayacağız. Bunların dışında Şehir Parkı’nın ilerisinde 55 adet apart evlerimiz var; bunları da yazlık olarak kiralayacağız. Şehrimizde bulunan misafirlerimizin buraları da mutlaka görmelerini istiyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtgunlugu 10 yıl önce

murat tebrikler çok güzel fotoğraf. bir tepenin kente kattığı güzellik ancak bu kadar güzel görüntülenir. eğer bu tepe yapılaşırsa üstüste yığılmış evler ve tarihi kümbetlerin önünün kapatılması çok yazık olur. eski Bayburt un son kalıntılarıda böylece yok olacak

Avatar
ali fuat 10 yıl önce

şehit osman türbesinin bakıldığında gözükmesi şart..

Avatar
İldeniz 10 yıl önce

Türbeyi de satarsınız AKP'li değil misiniz? Zihni'nin İmaret Tepe'deki o güzelim kabrini de böyle böyle çirkin binalarla ve mezarlarla çevirmiştiniz

Avatar
Bayburdi @İldeniz 10 yıl önce

Hemen ağzınızda sakız olmuş AKP li değilmisiniz? Evet Allah'a şükür Ak Partiliyiz, Bundan önce 1 milyar dolar için amerika avrupa imf demeden kapı kapı dolaşan siz değilmiydiniz? Şimdi imf ye borc VEREN ülkeye laf edecek hakka sahip değilsiniz! 2001 de batan bankalar da eriyen trilyonların hakkını verin! Siz satmadınız çalmadınız ya!!! Dolar, faiz bir günde ne oldu? Basiretsizliğiniz yüzünden Bursada ki imalathanemi kapattım! Haram olsun buna sebep olan basiretsiz bilgisiz yöneticilere ve destek veren kör cahillere! Allah'a şükür istikrar geldi Ak Parti ile! ANLAYANA!! Ama ne demişler KÖRLER ÇARŞISINDA AYNA SATMA! SAĞIRLAR ÇARŞISINDA GAZEL ATMA! Anlayan anlar! Ayrıca sözü memleketten bitirelim,Bayburt ta bu gün ulu camii ile Taşhan arasında kalan o koca binaları kim yapmış acaba? Zavallı Mabed orada ufacık kalmış! Ak partiden önce sanki Bayburt güllük gülistanlık öylemi? Memlekette vakıf arazilerini kim darmadağın etmiş? Git sor öğren, çamur atmaktan başka icraat varmı? YOK!